قالب وردپرس درنا توس

آشپزی ایرانی چی بود چی شد

آشپزی ایرانی چی بود چی شد


آشپزی ایرانی
 یکی
از کامل‌ترین نوع غذایی در جهان می باشد.
از
غذاهای ایرانی میتوان دریافت که زنان ایرانی با هوش وذکاوت از قدیم با ترکیب مواد
اولیه

 غذاها با یک دیکر توانسته اند به غذاهای جدیدتری تولید نمایندبا یک نگاه کوتاه می تواندریافت که زنان ایرانی از همه نوع مواد اعم از سبزیجات غلاتحبوبات وچربیهای گیاهی وحیوانی در همه غذاهای خود استفاده میکنند اقوام ایرانی باهوش وفراستی که داشته اند با ترکیب انواع مواد به مزه های جدید رسیدهاند واین نشانگر روح تنوع طلب اقوام ایرانی بوده است .از اصلی ترین غذاهایکشورمون میشه به آبگوشت انواع کبابها وقورمه سبزی اشاره نمود.



با وجود استفاده آسان ، عدم رعایت اصول بهداشتی می تواند این گروه از غذاها را به
سمی مهلک بدل کند. میکرب کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن

 وجودندارد، رشد می کند. افسوسکه استفاده از غذاهای حاضری وبسته بندی شده هر روز بیشتر و بیشتر جای خود را درمیان وعده های غذایی باز میکند .اعلب


 استفادهکنندگان از این غذاهای حاضری ویا به اصطلاح امروزی فست فودها جوانان ما می باشند کهاز خطرات ناشی از مصر آنها بی خبرند . در بیشتر این غذاها که

به سرعت آماده وعرضه میشود انواع میکروبهایی وجود دارد که فرد بی اطلاع وبا گمان بر
این که این محصول کنسر شده می باشد یا در یخجال نگهداری شده است  سالم هست
.ولی باید بدانید میکروبی به نام
کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن
وجود
نداشته باشد هم می تواند رشد کند.تعجب نکنید انها واقعیتهایی

 هستندکه باید از آنها اطلاع داشته باشیم وبر آگاهی خودمان بیافزاییم. مقدار خیلی کمی ازاین میکروب می تواند یک خانواده متوسط را به کام مرگ ببرد. نشانه

 هایاین میکروب ۱۲تا ۳۶ ساعت بعد از مصرف غذای آلوده ظهور میکند.خستگی
، سردرد، اختلال بینایی ، منگی ، اشکال در بلع و در نهایت فلج عضلات تنفسی از


جمله این علایم هستند.مهمترین نکته درباره این میکرب تشخیص آلودگی آن در کنسرو است.غذای حاوی سم آن ، طعم ، مزه و رنگ ظاهری و اولیه خود را حفظ می

 کند.ازعلایمی دیگر میتوان به سردر گیجی تاری دید مشکلات تنفسی اشاره کرد . باید در موردغذاهای کنسر وشده این مطلب را اضافه کنیم که غذایی که این

 میکرورا دارا باشد از لحاظ ضاهری مزه وطعم  وبو  رنگ خودش را حفظ میکند وقابل
تشخیص نیست.سوال اینجاست بر سر غذاهای ایرانی چه بلایی در حال آمدن

است چرا باید به سمت غذاهای بی ریشه غربی برویم باید در این نکته تاملی داشته باشیموبا دوری از غذاهای حاضری وبرگشت به سمت غذاهای ایرانی سلامتی

 رابه خود خانواده و جامعه  هدیه کنیم


آشپزی ایرانی چی بود چی شد

آموزش پاک کردن نوشته خودکار از روی کاغذ بدون صدمه دیدن کاغذ

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان   طرز تهیه ترشی انار و …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.