یکشنبه , تیر ۳۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
جدیدترین مطالب سایت نایاب
خانه / آشپزی / آشپزی ایرانی چی بود چی شد

آشپزی ایرانی چی بود چی شد

آشپزی ایرانی چی بود چی شد


آشپزی ایرانی
 یکی
از کامل‌ترین نوع غذایی در جهان می باشد.
از
غذاهای ایرانی میتوان دریافت که زنان ایرانی با هوش وذکاوت از قدیم با ترکیب مواد
اولیه

 غذاها با یک دیکر توانسته اند به غذاهای جدیدتری تولید نمایندبا یک نگاه کوتاه می تواندریافت که زنان ایرانی از همه نوع مواد اعم از سبزیجات غلاتحبوبات وچربیهای گیاهی وحیوانی در همه غذاهای خود استفاده میکنند اقوام ایرانی باهوش وفراستی که داشته اند با ترکیب انواع مواد به مزه های جدید رسیدهاند واین نشانگر روح تنوع طلب اقوام ایرانی بوده است .از اصلی ترین غذاهایکشورمون میشه به آبگوشت انواع کبابها وقورمه سبزی اشاره نمود.



با وجود استفاده آسان ، عدم رعایت اصول بهداشتی می تواند این گروه از غذاها را به
سمی مهلک بدل کند. میکرب کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن

 وجودندارد، رشد می کند. افسوسکه استفاده از غذاهای حاضری وبسته بندی شده هر روز بیشتر و بیشتر جای خود را درمیان وعده های غذایی باز میکند .اعلب


 استفادهکنندگان از این غذاهای حاضری ویا به اصطلاح امروزی فست فودها جوانان ما می باشند کهاز خطرات ناشی از مصر آنها بی خبرند . در بیشتر این غذاها که

به سرعت آماده وعرضه میشود انواع میکروبهایی وجود دارد که فرد بی اطلاع وبا گمان بر
این که این محصول کنسر شده می باشد یا در یخجال نگهداری شده است  سالم هست
.ولی باید بدانید میکروبی به نام
کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن
وجود
نداشته باشد هم می تواند رشد کند.تعجب نکنید انها واقعیتهایی

 هستندکه باید از آنها اطلاع داشته باشیم وبر آگاهی خودمان بیافزاییم. مقدار خیلی کمی ازاین میکروب می تواند یک خانواده متوسط را به کام مرگ ببرد. نشانه

 هایاین میکروب ۱۲تا ۳۶ ساعت بعد از مصرف غذای آلوده ظهور میکند.خستگی
، سردرد، اختلال بینایی ، منگی ، اشکال در بلع و در نهایت فلج عضلات تنفسی از


جمله این علایم هستند.مهمترین نکته درباره این میکرب تشخیص آلودگی آن در کنسرو است.غذای حاوی سم آن ، طعم ، مزه و رنگ ظاهری و اولیه خود را حفظ می

 کند.ازعلایمی دیگر میتوان به سردر گیجی تاری دید مشکلات تنفسی اشاره کرد . باید در موردغذاهای کنسر وشده این مطلب را اضافه کنیم که غذایی که این

 میکرورا دارا باشد از لحاظ ضاهری مزه وطعم  وبو  رنگ خودش را حفظ میکند وقابل
تشخیص نیست.سوال اینجاست بر سر غذاهای ایرانی چه بلایی در حال آمدن

است چرا باید به سمت غذاهای بی ریشه غربی برویم باید در این نکته تاملی داشته باشیموبا دوری از غذاهای حاضری وبرگشت به سمت غذاهای ایرانی سلامتی

 رابه خود خانواده و جامعه  هدیه کنیم


آشپزی ایرانی چی بود چی شد

آموزش پاک کردن نوشته خودکار از روی کاغذ بدون صدمه دیدن کاغذ

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

[ad_1] آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین   در ادامه این …

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

[ad_1] روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

[ad_1] دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

[ad_1] دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

[ad_1] دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.