قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / آموزش تهیه مربا زرشک به روش سنتی

آموزش تهیه مربا زرشک به روش سنتی

[ad_1]

آموزش تهیه مربا زرشک به روش سنتی

طرز تهیه مربا زرشک

 و به روش هایی که در زیر ارائه گردیده می توانید براحتی ترشی زرشک را به شیرینی بسیار دلچسبی تبدیل کنید . بنابراین نکاتی را که در این قسمت از سایت میهن تاز  هست را بطور کامل مطالعه کنید تا بتوانید مربا بسیار خوشمزه ای درست کنید.

مواد لازم :
زرشک قرمز تازه: یک کیلوگرم
شکر: ۱۲۰۰ گرم
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
جوهرلیمو: یک قاشق چای خوری
آب ولرم: حدود یک لیتر

 

طرز تهیه :
بنا بر گزارش میهن تاز نخست زرشک را پاک کنید و خوب بشویید.داخل ظرف مناسبی بریزید و ظرف را با آب کاملا سرد پر کنید طوری که روی زرشک ها را بپوشاند.

 

زرشک ها را ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا گرد و خاک روی دانه ها کاملا ته نشین شود.

 

زرشک ها را آبکش کنید، به آرامی شست و شو دهید و ۲۰۰ گرم از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت ۵ یا ۶  ساعت و حتی بهتر است یک روز داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم مزه دار شود.

 

باقیمانده شکر را آسیاب کنید تا نرم شود بعد با یک لیتر آب ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.

 

در آخر می توانید جوهرلیمو اضافه کنید.زرشک زود می سوزد پس دقت داشته باشید که شعله ملایم باشد.

 

زرشک را داخل شربت بریزید، دقت کنید اصلا مربا را هم نزنید.هر از گاهی دسته قابلمه را بگیرید و با حرکت دادن آن، مواد را مخلوط کنید.

 

اواخر طبخ وانیل را اضافه کنید.کف روی مربا را با یک قاشق استیل بردارید.به محض قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.

 

اجازه دهید مربا، با در باز در مجاورت هوا قرار گیرد تا خنک شود و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکته :
یکی از شایع ترین علل شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. البته اگر به اندازه کافی حرارت ندیده و نجوشیده باشد امکان کپک زدن خواهد داشت پس به زمان جوشیدن مربا کاملا دقت کنید.

 

 

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

[ad_1] مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

[ad_1] کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم غذاهای خوشمزه با آن درست کنیم با …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم برای ژله ی نان بربری: یک بسته ژله آلوئه ورا، خامه …

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی

[ad_1] می خواهید در کنار غذای اصلی خود یک غذای محلی هم داشته باشید همراه …

چگونه میلک شیک موز و کره ی بادام زمینی درست کنیم

[ad_1]   ۱ مواد لازم: ۱ عدد موز رسیده ی بزرگ، پوست کنده و یخ …

آموزش درست کردن نرگسی اسفناج

[ad_1] اسفناج یک گیاه پرخاصیت هست در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن نرگسی اسفناج …

چگونه نمک طعم دار درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک …

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای

[ad_1] اگر جز کسانی هستید که به ماکارونی علاقه دارید همراه ما باشید با آموزش درست …

آموزش تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی (تصویر)

آموزش تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی (تصویر)

دستور تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ ترش به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 7 =