قالب وردپرس درنا توس

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

 

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

طرز تهیه ترشی انار و لبو ویژه زمستان

سلام دوستان همراه دراین مطلب از سایت نایاب ز به آموزش یک ترشی زمستانی می پردازد که در این قسمت طرز تهیه ترشی انار و لبو را برای شما قرار داده ایم . شما می توانید در فصل زمستان این ترشی بسیار خوشمزه و عالی را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

مواد لازم :
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو :
بنا بر گزارش نایاب نخست لبو رو بشورید پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.

سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.

حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.

‬نکات :
۱ – اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!

۲ – میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.

سایت نایاب

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

کیک گوشت

کیک گوشت کیک گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که مورد علاقه ی خانواده …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.