شنبه , اردیبهشت ۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / آموزش درست کردن خوراک آذری

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1]

211c53c48cb24a97994ee16ecb3e0a6425

می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست کردن خوراک آذری در ادامه مطلب .

● آموزش درست کردن خوراک آذری مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده، ۲۵۰ گرم
▪ لوبیا چیتی، ۲۰۰ گرم
▪ هویج، یک کیلوگرم
▪ پیاز، ۲ عدد متوسط
▪ برنج، ۵۰ گرم یا نصف پیمانه
▪ تخم مرغ، یک عدد
▪ روغن مایع، نصف پیمانه
▪ زردچوبه، نصف قاشق چای خوری
▪ نمک، به مقدار لازم
▪ رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آبغوره یا آب نارنج، نصف پیمانه

● آموزش درست کردن خوراک آذری :
۱) ابتدا لوبیا را در کاسه ای بریزید و بعد از شستن، به مدت ۵ الی ۶ساعت در مقداری آب سرد خیس کنید؛ سپس به قابلمه ای منتقل کرده و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
زمان لازم برای پخت لوبیا، حدود یک تا یک ساعت و نیم است (البته این مدت بستگی به جنس لوبیا نیز دارد؛ بعضی لوبیاها زودپز و بعضی دیگر دیرپز هستند).

۲) بعد از پختن لوبیا، آن را داخل آبکش ریخته و کنار بگذارید.
نکته یک) شما می توانید مقدار آب لازم برای پخت لوبیا را کمتر بریزید تا در پایان پخت، آب آن نیز به خورد لوبیا برود. در این صورت، دیگر نیازی به آبکش کردن وجود ندارد.
نکته ۲) اگر با محدودیت زمانی برای درست کردن غذا مواجه هستید، می توانید به جای صرف وقت برای پختن لوبیا از کنسرو آن استفاده کنید.

۳) برنج را نیز در کاسه ای حاوی مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت خیس کنید.

۴) یکی از پیازها را شسته و پس از پوست کندن به صورت خلالی خرد کنید؛ سپس در یک تابه گود متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز خردشده را در روغن تفت دهید.
۵) هویج ها را نیز نازک پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید؛ سپس آنها را نیز در تابه ای جداگانه در مقداری روغن تفت دهید.
ـ نکته: هنگام تفت دادن هویج توجه داشته باشید که در تابه را نگذارید تا هویج همچنان فرم سخت و ترد خود را طی سرخ شدن حفظ کند.

۶) گوشت چرخ کرده را در یک کاسه گود شیشه ای ریخته و پیاز دیگر را پس از پوست کندن و شستن داخل آن رنده کنید، سپس مخلوط گوشت و پیاز را با دست خوب ورز دهید.
هنگام ورزدادن، نمک، فلفل، زردچوبه، برنج خیسانده شده و یک چهارم پیمانه آب را نیز اضافه کنید. در پایان، تخم مرغ را نیز بیفزایید و دوباره مواد را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. [خواص تخم مرغ]

۷) حالا در تابه ای که پیش از این پیاز را در آن تفت داده اید، رب را اضافه کرده و زیر تابه را روشن کنید تا کمی تفت داده شود؛ به این ترتیب، رنگ آن در غذا بیشتر خواهد شد.
سپس حدود یک چهارم پیمانه آب داخل تابه بریزید. بعد از اینکه یکی دو جوش زد، مقداری از مخلوط گوشتی را برداشته و در کف دست تان به شکل گلوله به اندازه گردو درست کرده و داخل تابه بیندازید. این عمل را آن قدر تکرار کنید تا تمام مخلوط گوشتی به صورت کوفته های ریز گردویی شکل درآیند.
بعد هویج سرخ شده و لوبیای پخته را اضافه کنید و پس از گذشت حدود نیم ساعت آبغوره یا آب نارنج را بیفزایید و بگذارید تا خوراک خوب جا بیفتد. زمان لازم برای طبخ این غذا حدود یک ساعت است.

211c53c48cb24a97994ee16ecb3e0a6425

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

[ad_1] روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

[ad_1] دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

[ad_1] دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

[ad_1] دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

[ad_1] کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم غذاهای خوشمزه با آن درست کنیم با …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم ۱ مواد لازم برای ژله ی نان …

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی می خواهید در کنار غذای اصلی خود …

دیدگاهتان را بنویسید