چهارشنبه , مرداد ۳۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / آموزش درست کردن مربای انجیر

آموزش درست کردن مربای انجیر

[ad_1]

613

  • سعی کنید انجیرهایی که برای مربا انتخاب می کنید کوچک و یکدست باشند و خیلی کال یا خیلی رسیده نباشند. مرسوم است که برای مربای انجیر از انجیر زرد استفاده می شود اما استفاده از انجیر قرمز هم اشکالی ندارد.

 

انجیر یکی از میوه های مقوی و پر خاصیت و مربای انجیر مربایی پر کاربرد و بسیار خوشمزه است. مربای انجیر را می توان با نان و کره یا خامه برای صبحانه صرف کرد؛ یا بعد از نهار به عنوان دسر سرو کرد؛ حتی می توانید این مربا را به جای قند یا شکر کنار چای بخورید. این مربای خوشمزه برای تهیه نان انجیری هم میتوان بکار برد. تهیه مربای انجیر کار زیاد سختی نیست و فقط کمی علاقه و دقت نیاز دارد.

 

آموزش درست کردن مربای انجیر ،مواد لازم  :

انجیر    ۱ کیلوگرم
شکر    ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم
وانیل    یک قاشق چایخوری
آبلیمو   یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه مربای انحیر :

انجیرها را پس از شستن کنار بگذارید تا آب شان برود. بهتر است دم انجیر را نگیرید تا هنگام پخت له نشوند و همچنین زیبایی بیشتری داشته باشد.

شکر را با یک تا یک ونیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آمده و کم کم غلیظ شود. اگر روی شکر کف جمع می شود کف ها را با کفگیر بگیرید و دور بریزید.

در صورتی که انجیر شما شیرین باشد ۷۰۰ گرم شکر کافی خواهد بود و در غیر این صورت تا یک کیلو گرم شکر نیاز خواهید داشت.

کمی که شربت غلیظ شد (حیود ۱۵ دقیقه بعد) انجیرها را به آرامی داخل شربت بریزید و صبر کنید تا بجوشد، حرارت را کم کنید تا شربت به خورد انجیرها برود و انجیرها بپزند.

شربت هم پس از سرد شدن مانند عسل غلیظ و کشدار خواهد شد.

۱۵ دقیقه قبل از برداشتن مربا از روی حرارت وانیل را در مربا بریزید. به جای وانیل می توانید از نصف استکان گلاب استفاده کنید یا با یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده هم مربا را خوشرنگ تر کنید و هم عطر خاصی به آن ببخشید.

 

دانه های هل هم به صورت درسته یا ساییده می توانند انتخاب شما باشند.

در پایان آبلیمو را داخل مربای انجیر بریزید و همی بزنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

 

روش دیگر تهیه مربای انجیر :

روش دیگری که برای تهیه مربای انجیر به کار می رود، پخت آن شبیه به مربای توت فرنگی است. به این صورت که شکر و انجیر را لابه لای هم در یک قبلمه بریزید و اگر عجله دارید ۶ تا ۷ ساعت و در غیر این صورت ۲۴ ساعت صبر کنید تا بماند و آب بیندازد.

نصف لیوان آب به قابلمه حاوی شکر و انجیر که خودش هم آب انداخته اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آمده و کم کم بپزد.

در ابتدای جوش آمدن هم کف روی مربا را بگیرید.

ادامه کار مانند روش اول است.

 

نکات و هشدارها :

سعی کنید انجیرهایی که برای مربا انتخاب می کنید کوچک و یکدست باشند و خیلی کال یا خیلی رسیده نباشند. مرسوم است که برای مربای انجیر از انجیر زرد استفاده می شود اما استفاده از انجیر قرمز هم اشکالی ندارد.
برای تست غلظت شربت مقداری از آن را در قاشقی کنار بگذارید تا خنک شود، اگر مثل عسل بود و انجیرها کاملا پخته بودند وقت خاموش کردن مربا است.
اگر احساس می کنید غلطت مربای انجیر شما بیش از حد است نصف استکان آب جوش به آن بیافزایید و مدتی صبر کنید تا کاملا با مربا مخلوط شود و غلظت آن به حد مطلوب برسد.
از آهک برای شیشه ای شدن انجیرها استفاده نکنید.

621

آموزش درست کردن مربای انجیر

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

[ad_1] آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین   در ادامه این …

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

[ad_1] روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

[ad_1] دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

[ad_1] دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

[ad_1] دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.