قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1]

fo3757

یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با ما باشید آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی مواد لازم :
گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)  ۱۰۰ گرم

سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید ۲ پیمانه

برنج ۱/۳ پیمانه

پیاز یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.

پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم و در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

fo3757

نکاتی آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی :
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.

* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.

* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

[ad_1] طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   در این مطلب از ایران ناز …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

[ad_1] مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

[ad_1] کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم غذاهای خوشمزه با آن درست کنیم با …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم برای ژله ی نان بربری: یک بسته ژله آلوئه ورا، خامه …

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی

[ad_1] می خواهید در کنار غذای اصلی خود یک غذای محلی هم داشته باشید همراه …

چگونه میلک شیک موز و کره ی بادام زمینی درست کنیم

[ad_1]   ۱ مواد لازم: ۱ عدد موز رسیده ی بزرگ، پوست کنده و یخ …

آموزش درست کردن نرگسی اسفناج

[ad_1] اسفناج یک گیاه پرخاصیت هست در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن نرگسی اسفناج …

چگونه نمک طعم دار درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک …

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای

[ad_1] اگر جز کسانی هستید که به ماکارونی علاقه دارید همراه ما باشید با آموزش درست …

آموزش تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی (تصویر)

آموزش تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی (تصویر)

دستور تهیه و پخت مرغ ترش مازندرانی مواد مورد نیاز برای تهیه مرغ ترش به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2