قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار

[ad_1]

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار

روش تهیه کردن تارت شکلاتی کرمدار

تارت شکلاتی دسر پرطرفداری است که در این بخش از سایت میهن تاز طرز تهیه تارت شکلاتی کرمدار را آموزش داده ایم.

 

مواد لازم خمیر تارت:

کره (به دمای محیط رسیده): ۱۴۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
ترکیب زرده و سفیده تخم مرغ: ۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۲۳ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۱۳ گرم
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: ۱ پینچ
وانیل: ۱ پینچ

 

مواد لازم کرم وانیلی:

زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱۲۵ میلی لیتر
اسانس وانیل: یک دوم ق چ
شکر: ۳۵ گرم
آرد: ۱۰ گرم
تارت شکلاتی کرمدار
طرز تهیه تارت شکلاتی کرمدار

 

طرز تهیه خمیر تارت با تکنیک Creaming:

کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی و سبکی پیدا کند سپس ترکیب زرده و سفیده و زرده مازاد را کم کم اضافه نمایید

 

و با همزن برقی کمی بزنید تا با مواد ترکیب شوند، مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط نموده الک کنید

 

سپس در چند مرحله به ترکیب بالا بیفزایید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند، خمیر آماده را در کیسه فریزر قرار داده کمی با کف دست صاف نمایید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

 

خمیر را پس از استراحت بین دو لایه کیسه فریزر با وردنه به ضخامت تقریبی سه میلی متر باز کنید. سپس کف و دیواره های قالب تارت ۲۰ سانتی متری را با خمیر بپوشانید،

 

داخل خمیر را با کرم وانیلی پر کنید سپس روی آن، برش های نازکی از خمیر مازاد را به صورت افقی و عمودی قرار دهید. قالب آماده را در فر از پیش گرم شده

 

به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید پس از پخت و پس از آن که کاملا خنک شد با شهد و پودر قند تزیین نمایید.

 

طرز تهیه کرم وانیلی:

شیر را در ظرف مناسبی ریخته بر روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود، زرده تخم مرغ را با شکر و آرد با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس کمی از شیر داغ به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید

 

و هم بزنید بعد مابقی شیر را نیز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و مجددا بر روی شعله برگردانید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید و کاملا غلیظ شود.

 

پس از آن که غلیظ شد از روی شعله بردارید به ظرف دیگری انتقال دهید و رویش کیسه فریزر بگذارید تا رویه نبندد و کاملا خنک شود، زمانی که کاملا خنک شد اسانس وانیل را بیفزایید و از کرم استفاده کنید.

 

 

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1] در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این …

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1] این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها …

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

[ad_1] این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست …

طرز تهیه نان کدو تنبل زغال اخته

[ad_1] زغال اخته یکی از میوه‌های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت‌های بسیاری …

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

[ad_1] این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. …

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

[ad_1] مواد لازم برای پیراشکی پنیری : طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده …

طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

[ad_1] احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام …

رول شکلاتی؛ این پیچ پیچی های خوشمزه

[ad_1] در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی که به رول های شکلاتی معروفند را …

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

[ad_1] ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

[ad_1] کاپ کیک ها و مافین ها جزو پرطرفدار ترین شیرینی ها هستند، البته اگر …

روش درست کردن پنکیک دارچینی

[ad_1] ماتیلدا » در این قسمت یک پیشنهاد ویژه برای ظهرسرد  پاییزی برا شما خوانند …

عکس های مدل تزیین کیک تولد چند طبقه در سال ۹۵

[ad_1]   تولد گرفتن یک جشن شیرین و لذت بخش است با توجه به این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 8 = 17