دستور طبخ رولت خرما
admin
آبان ۱۵, ۱۳۹۶
کیک و شیرینی
14 بازدید
[ad_1]
در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این رولت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد: ۴ پیمانه
نمک: یک پنسه
کره حیوانی: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم ق چ سرخالی
ادویه معطر (هل یا دارچین): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
شکر (پودرشده): یک دوم پیمانه
تخم مرغ (متوسط): یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک دوم پیمانه
خرما (درشت بدون هسته): به مقدار لازم
مغز گردو (برای وسط خرما): به مقدار لازم
کنجد سفید: یک و یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
رولت خرما
طرز تهیه:
۱٫ خرما را به طور عمودی شکاف داده و در آن یک چهارم مغز گردو را قرار دهید. خرما را بپیچانید. به طوری که شبیه خرمای درسته شود (درز خرما بسته شود). با دست به خرما شکل استوانه داده و همه خرماها را به همین صورت آماده کرده و کنار بگذارید.>
2. کره نرم و شکر پودرشده را با همزن زده تا سبک شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس زرده، وانیل و ادویه دلخواه را هم اضافه کنید.
۳٫ وقتی مواد یکدست شد، همزمان را خاموش کرده و با استفاده از لیسک به تناوب شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست و ظرف نچسبد. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت ۴ میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید.
۴٫ خرما را در آن پیچیده و درز را بسته و در دست به آن شکل استوانه دهید. سفیده را با چنگال هم زده تا از لختگی درآید. سپس رولت را ابتدا در سفیده زده و بعد در کنجد بغلتانید. سپس در دست به آن شکل استوانه دهید و در سینی چرب شده (با روغن جامد) بچینید.>
5. سپس برای ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، شبکه وسط،. رولت ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر شیرینی و روی آن طلایی شود. بعد از پخت سریع از سینی خارج کنید تا نچسبد و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکته:
در صورتی که از ادویه معطر استفاده کردید، از وانیل به مقدار یک هشتم قاشق چای خوری استفاده شود.

[ad_2]
لینک منبع
قالب وردپرس
مطالب مشابه که به دنبال آن بودید
مطلب پیشنهادی
[ad_1] آموزش درست کردن کوکی سمولینا کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم …
دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری) آموزش آماده کردن کیک سورپرایز مواد لازم: …
مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …
چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …
دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …
طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …
طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …
[ad_1] دستور پخت کیک صبا مجلسی کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی …
[ad_1] طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و …
[ad_1] روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ فراهم کردن یک میان وعده …
[ad_1] کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به …
[ad_1] احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش …
[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …
[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …
[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزهترین کلوچهها به شمار میرود. مواد …
[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما میتوانید آن را با چای و …
[ad_1] انگشتپیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار میآید. مواد …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت آوای سلامتی: این روزها که …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت آشپزخانه کوچک من: در این …
[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت سوران: این رسپی یک نوع …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت آوای سلامتی: سرو این نوع …
[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …
[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وبسایت سوران: قبل از اینکه فصل …
[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …
[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …
[ad_1] وبسایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …
[ad_1] وبسایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …
[ad_1] وبسایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …