جمعه , فروردین ۳۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / دستور طبخ رولت خرما

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1]

 دستور طبخ رولت خرما

در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این رولت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد: ۴ پیمانه
نمک: یک پنسه
کره حیوانی: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم ق چ سرخالی
ادویه معطر (هل یا دارچین): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
شکر (پودرشده): یک دوم پیمانه
تخم مرغ (متوسط): یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: یک دوم پیمانه
خرما (درشت بدون هسته): به مقدار لازم
مغز گردو (برای وسط خرما): به مقدار لازم
کنجد سفید: یک و یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

رولت خرما

طرز تهیه:

۱٫ خرما را به طور عمودی شکاف داده و در آن یک چهارم مغز گردو را قرار دهید. خرما را بپیچانید. به طوری که شبیه خرمای درسته شود (درز خرما بسته شود). با دست به خرما شکل استوانه داده و همه خرماها را به همین صورت آماده کرده و کنار بگذارید.>

2. کره نرم و شکر پودرشده را با همزن زده تا سبک شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس زرده، وانیل و ادویه دلخواه را هم اضافه کنید.

۳٫ وقتی مواد یکدست شد، همزمان را خاموش کرده و با استفاده از لیسک به تناوب شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست و ظرف نچسبد. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت ۴ میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید.

۴٫ خرما را در آن پیچیده و درز را بسته و در دست به آن شکل استوانه دهید. سفیده را با چنگال هم زده تا از لختگی درآید. سپس رولت را ابتدا در سفیده زده و بعد در کنجد بغلتانید. سپس در دست به آن شکل استوانه دهید و در سینی چرب شده (با روغن جامد) بچینید.>

5. سپس برای ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، شبکه وسط،. رولت ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر شیرینی و روی آن طلایی شود. بعد از پخت سریع از سینی خارج کنید تا نچسبد و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته:

در صورتی که از ادویه معطر استفاده کردید، از وانیل به مقدار یک هشتم قاشق چای خوری استفاده شود.


تبلیغات در پنجاه و پنجاه

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

[ad_1]   آموزش درست کردن کوکی سمولینا    کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم …

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)  آموزش آماده کردن کیک سورپرایز   مواد لازم:     …

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه   روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …

چند مهم و کلی برای پخت کیک

چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه   آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم   کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …

آموزش طبخ کیک صبا مجلسی

[ad_1] دستور پخت کیک صبا مجلسی   کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی …

مینی کیک زغال اخته پنیری یک کیک خوش طعم

[ad_1] طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و …

طرز تهیه کیک میوه ای ساده و خوش مزه

[ad_1] روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ   فراهم کردن یک میان وعده …

کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

[ad_1] کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به …

تارت لقمه‌ای حلوا

[ad_1] احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش …

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

دیدگاهتان را بنویسید