چهارشنبه , اردیبهشت ۵ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / دانستنی های آشپزی / دمنوشی برای تصفیه خون با رازیانه

دمنوشی برای تصفیه خون با رازیانه

دمنوشی برای تصفیه خون با رازیانه

دمنوش زیره، تخم گشنیز و رازیانه فرآیند سم زدایی و تصفیه ی خون را بهبود می بخشد، متابولیسم بدن را افزایش می دهد و عملکرد کبد و ترشح صفرا را بهبود می بخشد.

درست کردن دمنوش رازیانه و زیره

دمنوش

گیاهی زیره، تخم گشنیز و رازیانه هم به آبرسانی بدن کمک می کند و هم گزینه ای برای حذف کافئین است. علاوه بر این، این سه دانه به طرز باورنکردنی برای شما مفید هستند.

زیره ی سبز

زیره ی سبز به آرام شدن هر سه نوع دوشا کمک می کند. این دانه ی ارزشمند به دلیل تأثیر مثبت بر سلامت دستگاه گوارش و توانایی آن در پاکسازی و سم زدایی بدن، باید به طور مداوم به عنوان گیاهی دارویی در ماه رمضان مصرف شود.

فواید زیره ی سبز عبارت است از:

• کاهش گاز معده، کمک به رفع سوءهاضمه و دل پیچه
• کمک به جذب مواد معدنی از روده ی کوچک
• از بین بردن سموم و خلط

تخم گشنیز

این دانه های کوچک گرد نیز به حفظ تعادل هر سه نوع دوشا کمک می کنند و دمای بالای بدن و حرارت معدوی اضافی را به خوبی برطرف می کنند و برای ماه رمضان مناسب اند.

فواید تخم گشنیز عبارت است از:

• کاهش حرارت یا اسید معده
• کاهش خلط
• آرام کردن دستگاه گوارش و کمک به تسکین درد مفصلی
• بهبود حساسیت های پوستی یا جوش ها

رازیانه

هندی ها معمولا در انتهای غذا، دانه های رازیانه را می جوند تا به گوارش بهتر آن ها کمک کند. به همین جهت ما رازیانه را برای ماه رمضان توصیه می کنیم.

فواید رازیانه عبارت است از:

• کاهش گاز معده و دل پیچه
• آرام کردن ذهن
• کمک به داشتن چرخه های قاعدگی طبیعی
• افزایش اشتها

دمنوش زیره، تخم گشنیز و رازیانه فرآیند سم زدایی و تصفیه ی خون را بهبود می بخشد، متابولیسم بدن را افزایش می دهد و عملکرد کبد و ترشح صفرا را بهبود می بخشد.
صفرا باعث سوخت و ساز مؤثر چربی می شود. هر سه ماده ی موجود در این دمنوش، مواد چربی سوزی هستند که به کاهش چربی های جمع شده در بدن هم کمک می کنند.

دمنوشی

مواد مورد نیاز برای تهیه ی زیره، تخم گشنیز و رازیانه:

• یک لیتر آب جوش
• یک قاشق چای خوری زیره ی سبز
• یک قاشق چای خوری تخم گشنیز
• یک قاشق چای خوری دانه ی رازیانه

روش درست کردن دمنوش زیره، تخم گشنیز و رازیانه:

همه ی مواد را داخل قوری بریزید و بگذارید ۱۵ دقیقه دم بکشند. قوری را از روی حرات بردارید و اجازه دهید تا قوری سرد شود. دمنوش را صاف کنید و آن را بنوشید.

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید