قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / روش درست کردن براونی شکلاتی و خواص شکلات

روش درست کردن براونی شکلاتی و خواص شکلات

[ad_1]

روش درست کردن شیرینی شکلاتی (براونی)

شکلات تیره برای سلامتی مفید در نظر گرفته شده است و حتی خوردن هر روز بخش کوچکی از شکلات تیره در سالم نگه داشتن قلب و کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.
شکلات تیره نیز منبع خوبی از انرژی است و به دلیل آن گسترش می‌یابد به آرامی به خون و سطح انسولین را افزایش نمی‌دهد.

اگر گیاهخوارید و دلتان براونی شکلاتی خوشمزه میخواهد در این بخش با ما همراه باشید برای درست کردن این براونی، اصلا به فر احتیاجی ندارید بلکه بدون گلوتن، محصولات لبنی و قند می توانید آن را با خیال راحت استفاده کنید. حتی اضافه وزن هم نمی آورد چون هر بخش آن تنها ۵۹ کالری دارد. علاوه بر این، هر تکه آن شامل دو گرم پروتئین و فیبر نیز هست.

فقط کافی است همه ی مواد را با هم در غذاساز بریزید و در ماهیتابه فشرده کنید، در یخچال بگذارید تا سفت شود و در عرض یک ساعت، می توانید این براونی لذیذ را بخورید.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی براونی شکلاتی:

جو پرک ۲ پیمانه
بادام هندی خام ۱ پیمانه
خرما بدون هسته ۸ عدد
پودر کاکائو شیرین نشده یک سوم پیمانه
نمک کمی
موز رسیده ۱ عدد
پوره سیب یک چهارم پیمانه
گردو خرد شده یک چهارم پیمانه

روش تهیه براونی شکلاتی:

جو پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذاساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یکدست داشته باشند.

موز و پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا غلیظ شده و تبدیل به خمیری کمی چسبناک شوند.

روی یک تابه کمی روغن اسپری کنید.

مخلوط را در ظرف بریزید و با استفاده از پشت کفگیر، آن را در ظرف بفشارید. روی خمیر گردو بپاشید و آن ها را داخل خمیر بفشارید، و مخلوط کنید.

ظرف را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. آن را به ۳۲ عدد مربع برش داده و در یخچال قرار دهید.

خواص شکلات:
نوع سیاه آن به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابراین مفیدتر است. همچنین مصرف این ماده به راحتی از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد.[۷] مصرف شکلات برای سگ‌ها، گربه‌ها و اسب‌ها مضر است و همچون سم در بدن آن‌ها عمل می‌کند.
پیشنهاد
شکلات تیره برای سلامتی مفید در نظر گرفته شده است و حتی خوردن هر روز بخش کوچکی از شکلات تیره در سالم نگه داشتن قلب و کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.
شکلات تیره نیز منبع خوبی از انرژی است و به دلیل آن گسترش می‌یابد به آرامی به خون و سطح انسولین را افزایش نمی‌دهد. (در واقع، شاخص قند خون شکلات تیره در تنها ۲۲ تخمین زده شده است) بنابراین، آن را فراهم می‌کند انرژی پایدار است ایده‌آل برای فعالیت‌های استقامتی و نیز دوره‌های آموزشی با وزنه است.
اگر شما شکلات تیره را دوست ندارد، با یک شکلات خفیف با کاکائو ۴۵–۵۵٪ شروع کنید. شیرین شکلات مانند شکلات شیر طعم می‌شود و نه بیش از حد تلخ است. اگر شما بیشتر ماجرا جو هستید، می‌توانید کاکائو شکلات ۱۰۰٪ یا بدون شکر را تجربه کنید.
سورن+ویکیپدیا

The post روش درست کردن براونی شکلاتی و خواص شکلات appeared first on ماتیلدا.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1] در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این …

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1] این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها …

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

[ad_1] این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست …

طرز تهیه نان کدو تنبل زغال اخته

[ad_1] زغال اخته یکی از میوه‌های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت‌های بسیاری …

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

[ad_1] این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. …

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

[ad_1] مواد لازم برای پیراشکی پنیری : طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده …

طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

[ad_1] احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام …

رول شکلاتی؛ این پیچ پیچی های خوشمزه

[ad_1] در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی که به رول های شکلاتی معروفند را …

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

[ad_1] ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

[ad_1] کاپ کیک ها و مافین ها جزو پرطرفدار ترین شیرینی ها هستند، البته اگر …

روش درست کردن پنکیک دارچینی

[ad_1] ماتیلدا » در این قسمت یک پیشنهاد ویژه برای ظهرسرد  پاییزی برا شما خوانند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 37 = 40