چهارشنبه , مرداد ۳۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / دِسر / روش ساختن نوشیدنی انبه و خواص آن

روش ساختن نوشیدنی انبه و خواص آن

[ad_1]

بهترین نوشیدنی تابستانی با انبه

انبه خام را ، تا زمانی که پوستش کمی تیره شود تنوری میکنیم، وقتی خنک شد پوست آن را می گیریم حالا تمام مواد تشکیل دهنده، را باهم ترکیب کرده و با یخ می نوشیم.

یک نوشیدنی شیرین و ترش است که برای درمان گرمازدگی در فصل تابستان بسیار عالیست. همچنین برای تقویت معده و روده خوبست و یک راه بسیار خوبی برای دوباره پر کردن ویتامینها و مواد معدنی بدن است.

مواد مورد نیاز برای درست کردن نوشیدنی ترش و شیرین انبه:

  • ۱ انبه خام کوچک
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • ۴-۵ برگ نعناع
  • ۱/۲ قاشق چایخوری زیره سبز بو داده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک

روش تهیه نوشیدنی ترش و شیرین انبه:

انبه خام را ، تا زمانی که پوستش کمی تیره شود تنوری میکنیم، وقتی خنک شد پوست آن را می گیریم حالا تمام مواد تشکیل دهنده، را باهم ترکیب کرده و با یخ می نوشیم.

خواص انبه:
این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می آید، طوری که مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود.این میوه اندیس گلایسمی بالایی نیز دارد، یعنی وقتی مصرف شود، قند خون به یکباره افزایش پیدا می کند و موجب ترشح هورمون انسولین می شود.
با ترشح این هورمون، قند به داخل سلول ها وارد شده و دوباره افت پیدا می کند.
انبه میوه‌ای سرشار از فیبر، ویتامین ث، ویتامین آ و آنتی‌اکسیدان است. این میوه موجب تقویت دستگاه گوارش و کلیه نیز می‌شود، و به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری می‌کند.
ویکیپدیا + کوکا

The post روش ساختن نوشیدنی انبه و خواص آن appeared first on ماتیلدا.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.