قالب وردپرس درنا توس

طرزتهیه خورش بادمجان

 

 

 

خورش بادمجان

 

 

 

مواد لازم:

 

 

گوشت گوسفندی بدون استخوان ۷۵۰ گرم
بادنجان قلمی ۱۱-۱۰ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط ۵-۴ عدد
غوره بی دانه یک دوم فنجان
آبغوره یک دوم فنجان
رب گوجه فرنگی نصف فنجان
نمک و فلفل به قدر کافی

 

 

 

طرز تهیه:

 

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با ۳ لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

 

بعد از۲۰ دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها کشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

 

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

 

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

مطلب پیشنهادی

آموزش روت Xperia X8 | W8 با نرم افزار x8toolbox

آموزش روت Xperia X8 | W8 با نرم افزار x8toolbox در این نوشته قصد داریم نحوه …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.