قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه آبغوره

طرز تهیه آبغوره

 

آموزش طرز تهیه آبغوره

 

از لحاظ طب سنتی آبغوره طبع سرد دارد و برای افراد سرد مزاج و کسانی که ممکن هست دچار ضعف اعصاب باشند پیشنهاد نمی شود. همین طور افراد باردار باید به طور محدود این چاشنی را مصرف کنند.

*. غوره ها را پاک کرده ، دم انها را می‌گیریم و می شوییم.سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را میگیریم.

در روش دیگر می‌توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده راکه دارای پوست و هسته میباشند،درون یک تنظیف و یا صافی ریخته.

آموزش تهیه ی آبغوره

*. به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره ، نوع غوره ی مورد بهره گیری چندان مهم نیست،

ولی اگر از نوع عسگری بهرهگیری شود، بهتر هست. دقت به این نکته لازم هست که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از بعضی دیگر میباشند.

در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، میتوان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود.درضمن با این عمل مدت نگه داری آبغوره هم اکثر خواهد شد.

آموزش تهیه ی آبغوره

*. آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگه داری کنیم ، از ترکیب آب و آرد،خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همینطور می‌توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.

خواص غوره :

*. برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید.

گرچه در این مدت باید از خوردن غذا های سنگین اجتناب نمائید.آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد .

برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . گرچه از خوردن غذا های سنگین در این مدت اجتناب کرد .

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان   طرز تهیه ترشی انار و …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.