قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1]

یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

طرز تهیه :

۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :

۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.

۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)

۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.

۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)

۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.

۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1] در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این …

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1] این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها …

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

[ad_1] این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست …

طرز تهیه نان کدو تنبل زغال اخته

[ad_1] زغال اخته یکی از میوه‌های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت‌های بسیاری …

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

[ad_1] این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. …

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

[ad_1] مواد لازم برای پیراشکی پنیری : طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده …

طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

[ad_1] احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام …

رول شکلاتی؛ این پیچ پیچی های خوشمزه

[ad_1] در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی که به رول های شکلاتی معروفند را …

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

[ad_1] ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

[ad_1] کاپ کیک ها و مافین ها جزو پرطرفدار ترین شیرینی ها هستند، البته اگر …

روش درست کردن پنکیک دارچینی

[ad_1] ماتیلدا » در این قسمت یک پیشنهاد ویژه برای ظهرسرد  پاییزی برا شما خوانند …

عکس های مدل تزیین کیک تولد چند طبقه در سال ۹۵

[ad_1]   تولد گرفتن یک جشن شیرین و لذت بخش است با توجه به این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 4 =