چهارشنبه , مرداد ۳۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1]

یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

طرز تهیه :

۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :

۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.

۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)

۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.

۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)

۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.

۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار روش تهیه کردن تارت شکلاتی کرمدار تارت شکلاتی دسر …

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

[ad_1]   آموزش درست کردن کوکی سمولینا    کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم …

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)  آموزش آماده کردن کیک سورپرایز   مواد لازم:     …

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه   روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …

چند مهم و کلی برای پخت کیک

چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه   آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم   کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …

آموزش طبخ کیک صبا مجلسی

[ad_1] دستور پخت کیک صبا مجلسی   کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی …

مینی کیک زغال اخته پنیری یک کیک خوش طعم

[ad_1] طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و …

طرز تهیه کیک میوه ای ساده و خوش مزه

[ad_1] روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ   فراهم کردن یک میان وعده …

کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

[ad_1] کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به …

تارت لقمه‌ای حلوا

[ad_1] احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش …

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

اموزش تهیه بیسکویت رزماری درخانه

اموزش تهیه بیسکویت رزماری درخانه سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت …

طرز تهیه تارت موز و انبه

طرز تهیه تارت موز و انبه   سایت نایاب: ترکیب موز و انبه, طعم و …

آموزش کیک ساده وخوشمزه

آموزش کیک ساده وخوشمزه  سایت نایاب: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می …

آموزش موس شکلاتِ فرانسوی

آموزش موس شکلاتِ فرانسوی   سایت نایاب: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با …

آموزش درست کردن تارت عسل و گردو

آموزش درست کردن تارت عسل و گردو   سایت نایاب: تارت عسل و گردو، بسیار …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.