قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه تارت موز و انبه

طرز تهیه تارت موز و انبه

 

طرز تهیه تارت موز و انبه

سایت نایاب: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.

مواد لازم:

ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر : ۸ عدد
موز رسیده کوچک : ۲ عدد
انبه , خرد شده : ۱ عدد
آرد ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
شکر زرد کریستالی : ۶ قاشق غذاخوری
شیر سویا : ۳۰۰ میلی لیتر
شیر نارگیل : ۱۵۰ میلی لیتر
اسانس وانیل : ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل تفت داده شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

۱٫ موزها را خرد نمایید و یکی از آن ها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید .

۲٫ آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید . شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانی که کاملا سفت و غلیظ شوند , آن ها را بپزید .

۳٫ اسانس وانیل را به مخلوط اضافه نمایید و آن را روی میوه های چیده شده بر روی خمیر , بریزید .

۴٫ باقی مانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو , دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت موز و انبه :

پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می فروشند . پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد .

امیدواریم این مطلب موردپسند شما عزیزان قرار گرفته باشد 

سایت نایاب

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها   دسر بادام برای یک پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.