قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی

 

امروز قصد داریم براتون آموزش درست کردن یک ترشی خوشمزه رو بزاریم.

بله یک ترسی خوشمزه . ترشی کدو حلوایی. بیشتر مردم از کدو حلوایی

مربا درست میکنن ولی باید ترشی کدو حلوایی رو هم درست کنید ببینید چقدر خوشمزست .برین نحوه درست کردن این ترشی اول بزارید کمی در باره کدو حلوایی بگیم:

کدو حلوایی، میوه یک گیاه علفی است که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است.بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورشت یا ته دیگ تهیه می کنند.
مواد لازم:
کدو حلوایی          ۱۳۵۰ گرم
نمک                       ۲ قاشق سوپ‌خوری
سرکه                    ۲.۵ فنجان
عسل                      ۱ فنجان
برگ بو                  ۱ عدد
دانه رازیانه         ۲ قاشق چای‌خوری
سیر خرد شده‌     ۳ حبه
فلفل قرمز           ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه            ۸ عدد
ساقه‌ی پونه‌         ۸ عدد
طرز تهیه:
۱- در یک‌ کاسه‌ی بزرگ نمک و کدوحلوایی را مخلوط کنید؛ خوب هم‌بزنید تا کاملاً آغشته شود. سپس برای ۳ تا ۴ ساعت در دمای طبیعی اتاق بگذارید. کدوحلوایی را در یک صافی درون سینک قرار دهید و با آب سرد بشویید و سپس خشک کنید.

۲- درون یک ظرف استیل، لعاب‌دار و یا نچسب، سرکه، عسل، برگ بو، دانه‌های رازیانه، سیر، فلفل قرمز کوبیده و دانه‌های فلفل را مخلوط کنید. آن‌ها را تا زمان جوش آمدن روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید و هم بزنید تا عسل حل شود؛ شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس برگ بو را خارج کنید.

۳- کدوحلوایی و پونه کوهی را درون شیشه‌ی نیم لیتری گرم و استریل‌شده قرار دهید و ۱ سانتی‌متر روی آن را خالی بگذارید. مخلوط سرکه‌ی داغ را روی کدوحلوایی بریزید. همه‌ی مواد را به طور مساوی درون شیشه پخش کنید و همچنان ۱ سانتی‌متر روی آن را خالی نگه دارید. دهانه‌ی شیشه را تمیز کنید. دستمال و درب آن را تنظیم کنید و ببندید.

۴- شیشه‌ی پر شده را برای ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوشیدن قرار دهید (زمان را از وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد حساب کنید.). شیشه را از ظرف آب جوش خارج کنید و روی آبچکان ظرفشویی بگذارید تا خنک شود. اجازه دهید برای مدت ۳ هفته در دمای اتاق قرار داشته باشد و سپس مصرف کنید. ۴ شیشه‌ی نیم لیتری با مواد موجود پر می‌شود.

اطلاعات ارزش غذایی
به‌ازای هر مصرف:
کالری                 ۵۶ کیلو
سدیم                94 میلی‌گرم
کربوهیدرات      ۱۳ گرم
فیبر                    ۱ گرم
شکر                 ۱۰ گرم
باید خدمتتون عرض کنیم که درصد رژیم غذایی این ترشی ۲۰۰۰ کالری است.

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان   طرز تهیه ترشی انار و …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.