قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / طرز تهیه ترشی کدو حلوایی

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی

 

امروز قصد داریم براتون آموزش درست کردن یک ترشی خوشمزه رو بزاریم.

بله یک ترسی خوشمزه . ترشی کدو حلوایی. بیشتر مردم از کدو حلوایی

مربا درست میکنن ولی باید ترشی کدو حلوایی رو هم درست کنید ببینید چقدر خوشمزست .برین نحوه درست کردن این ترشی اول بزارید کمی در باره کدو حلوایی بگیم:

کدو حلوایی، میوه یک گیاه علفی است که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است.بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورشت یا ته دیگ تهیه می کنند.
مواد لازم:
کدو حلوایی          ۱۳۵۰ گرم
نمک                       ۲ قاشق سوپ‌خوری
سرکه                    ۲.۵ فنجان
عسل                      ۱ فنجان
برگ بو                  ۱ عدد
دانه رازیانه         ۲ قاشق چای‌خوری
سیر خرد شده‌     ۳ حبه
فلفل قرمز           ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه            ۸ عدد
ساقه‌ی پونه‌         ۸ عدد
طرز تهیه:
۱- در یک‌ کاسه‌ی بزرگ نمک و کدوحلوایی را مخلوط کنید؛ خوب هم‌بزنید تا کاملاً آغشته شود. سپس برای ۳ تا ۴ ساعت در دمای طبیعی اتاق بگذارید. کدوحلوایی را در یک صافی درون سینک قرار دهید و با آب سرد بشویید و سپس خشک کنید.

۲- درون یک ظرف استیل، لعاب‌دار و یا نچسب، سرکه، عسل، برگ بو، دانه‌های رازیانه، سیر، فلفل قرمز کوبیده و دانه‌های فلفل را مخلوط کنید. آن‌ها را تا زمان جوش آمدن روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید و هم بزنید تا عسل حل شود؛ شعله را کم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس برگ بو را خارج کنید.

۳- کدوحلوایی و پونه کوهی را درون شیشه‌ی نیم لیتری گرم و استریل‌شده قرار دهید و ۱ سانتی‌متر روی آن را خالی بگذارید. مخلوط سرکه‌ی داغ را روی کدوحلوایی بریزید. همه‌ی مواد را به طور مساوی درون شیشه پخش کنید و همچنان ۱ سانتی‌متر روی آن را خالی نگه دارید. دهانه‌ی شیشه را تمیز کنید. دستمال و درب آن را تنظیم کنید و ببندید.

۴- شیشه‌ی پر شده را برای ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوشیدن قرار دهید (زمان را از وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد حساب کنید.). شیشه را از ظرف آب جوش خارج کنید و روی آبچکان ظرفشویی بگذارید تا خنک شود. اجازه دهید برای مدت ۳ هفته در دمای اتاق قرار داشته باشد و سپس مصرف کنید. ۴ شیشه‌ی نیم لیتری با مواد موجود پر می‌شود.

اطلاعات ارزش غذایی
به‌ازای هر مصرف:
کالری                 ۵۶ کیلو
سدیم                94 میلی‌گرم
کربوهیدرات      ۱۳ گرم
فیبر                    ۱ گرم
شکر                 ۱۰ گرم
باید خدمتتون عرض کنیم که درصد رژیم غذایی این ترشی ۲۰۰۰ کالری است.

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

[ad_1] طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   در این مطلب از ایران ناز …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

[ad_1] مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

[ad_1] کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم غذاهای خوشمزه با آن درست کنیم با …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم برای ژله ی نان بربری: یک بسته ژله آلوئه ورا، خامه …

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی

[ad_1] می خواهید در کنار غذای اصلی خود یک غذای محلی هم داشته باشید همراه …

چگونه میلک شیک موز و کره ی بادام زمینی درست کنیم

[ad_1]   ۱ مواد لازم: ۱ عدد موز رسیده ی بزرگ، پوست کنده و یخ …

آموزش درست کردن نرگسی اسفناج

[ad_1] اسفناج یک گیاه پرخاصیت هست در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن نرگسی اسفناج …

چگونه نمک طعم دار درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک …

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای

[ad_1] اگر جز کسانی هستید که به ماکارونی علاقه دارید همراه ما باشید با آموزش درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 4 =