قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه لواشک انار و به

مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار
  ۲ لیوان
به بزرگ ۱ عدد
  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه لواشک انار و به:

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تالواشک اماده شود ).

ایران کوک

اخبار مرتبط:

طرز تهیه لواشک میوه‌ای با «فر» در خانه

طرز درست کردن لواشک در خانه

آشنایی با خواص لواشک

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی   طرز تهیه پاستا: …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.