قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

 

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

پاستا غذای بسیار خوشمزه ای است که به خاطر طبخ آسان و سریع محبوب خیلی ها است. در ادامه این نوشتار از سایت نایاب با چند طرز تهیه پاستا سریع و خوشمزه خانگی آشنا می شوید که برای هر نوع سلیقه ای مناسب هستند.

۱. پاستا با تن ماهی

مواد لازم

۱۰۰ گرم پاستای فتوچینی خام

۲/۱ فنجان کرفس خرد شده

۳/۱ فنجان پیاز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده

۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد

۱ بسته پنیر خامه‌ای نرم و له شده

۳/۲ فنجان شیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قوطی تن ماهی( آب و روغن آن را کاملا گرفته باشید)

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

تهیه پاستا ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی - طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید، آن را آبکشی کنید و گوشه‌ای بگذارید تا گرم بماند.

کرفس و پیاز را داخل تابه‌ای بزرگ و روی شعله متوسط نسبتا زیاد در کره تفت بدهید. آن را دائم هم بزنید تا نرم شود. نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گرم شود.

پنیر خامه‌ای، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با شعله متوسط بپزید تا نرم شود. هر از گاهی آن را هم بزنید. تن ماهی و پنیر پارمزان را اضافه کنید. اجازه دهید حرارت به تمام مواد برسد.

پاستا را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا پاستا کاملا گرم شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن جعفری تازه ریخته و سرو کنید.

۲. پاستا ساده با پنیر پارمسان

مواد لازم

۴۵۰ گرم پاستا

۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان خرد شده

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ حبه سیر له شده

۱و ۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

۱ فنجان گوجه خشک خرد شده

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

1573132595 148 طرز تهیه پاستا ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی - طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور نوشته شده روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.

زمانیکه پاستا در حال پختن است، در قابلمه‌ای بزرگ روغن زیتون را حرارت دهید و مرغ، سیر، نمک، پودر سیر، ریحان و پونه کوهی را اضافه کنید تا خوب بپزد.

گوجه خشک را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید این ترکیب به مدت ۲ دقیقه دیگر هم حرارت ببیند.

قابلمه را از روی شعله بردارید و پاستا را به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.

مطلب مرتبط: ۱۶ دستور پخت غذاهای پاییزی که لذیذ و هیجان‌انگیزند

۳. پاستا مرغ و خامه

مواد لازم

۲ عدد نصف سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان رشته‌ای بریده شده

۱۱۰ گرم پاستا رشته‌ای

۲ قاشق چایخوری ادویه کاجون( کاخون)

۲ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد پیاز خلالی

۲/۱ فنجان خامه سفت

۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خردشده و خشک

۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

۸/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۸/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

1573132596 597 طرز تهیه پاستا ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی - طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

مرغ و ادویه کاجون را در کاسه‌ای بریزد و خوب با هم ورز دهید.

قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار بدهید، مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در کره یا مارگارین تفت بدهید تا نرم شود.

حرارت را کم کنید و پیاز خلالی، خامه سفت، گوجه فرنگی، ریحان، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید.

پاستای داغ و آبکش شده را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید.

غذا را در ظرف بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.

۴.پاستا رشته ای مرغ و قارچ

مواد لازم

۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست

۴/۱ فنجان کره

۸۵ گرم سس سالاد ترکیبی ایتالیایی

۲/۱ فنجان آب

۱ قوطی سوپ قارچ غلیظ

۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای با پیازچه

پاستا رشته‌ای

رشته ای مرغ و قارچ - طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

فر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.

کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.

سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامه‌ای را به آن اضافه کنید.

پنیر خامه‌ای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.

اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.

پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.

غذای شما آماده است. نوش جان!

مطلب مرتبط:طرز تهیه ماکارونی پنیری: ۳ دستور پخت لذیذ و منحصر به فرد

۵. اسپاگتی ایتالیایی با سوسیس

مواد لازم

۹۰۰ گرم سوسیس ایتالیایی داغ یا ولرم

۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

۳ تا ۴ حبه سیر له شده

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی

۴۰۰ گرم سس گوجه فرنگی

۲ فنجان آب( در صورت تمایل برای پخت بیشتر مواد)

۳ قاشق چایخوری ریحان

۲ قاشق چایخوری پودر جعفری خشک

۱و ۲/۱ قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری نمک

۲/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴۵۰ گرم اسپاگتی

پنیر پارمزان به مقدار لازم

1573132599 683 طرز تهیه پاستا ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی - طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

سوسیس ایتالیایی را در یک قابلمه بزرگ سرخ کنید و آن را دائما هم بزنید.

پیاز را به سوسیس اضافه کنید تا خوب بپزد. هر از گاهی مواد را هم بزنید تا پیازها کاملا قهوه‌ای و نرم شوند.

سیر، گوجه فرنگی، رب گوجه، سس گوجه و آب را به مواد اضافه کنید.

ریحان، جعفری، شکر قهوه‌ای، نمک، پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل ۱ ساعت بپزد. هرچه زمان پخت سس شما طولانی‌تر شود سس بهتری خواهید داشت. فقط مراقب باشید سس شما نسوزد.

اسپاگتی را طبق دستور آن بپزید و آبکشی کنید.

سس را روی اسپاگتی ریخته و در آخر آن را با پنیر پارمزان تزیین کنید

.

امید واریم از این مطلب از سری مطالب

آموزشی سایت نایاب بهره کافی را برده

باشید

www.nayab1.ir

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

/*/۱* /۱**/*۱/*/*۱ /*/*/۱*/ */*/۱/*/* ۱*/*/ ۱*/**۱/* ۱/*/ */*۱/*/*۱ */*/*/ ۱*/*/ ۱**/*۱/*

قالب وردپرس

همچنین بررسی کنید

آموزش تهیه قارچ شکم‌پرخوشمزه در ۱۵ دقیقه!

آموزش تهیه قارچ شکم‌پرخوشمزه در ۱۵ دقیقه!

آموزش تهیه قارچ شکم‌پرخوشمزه در ۱۵ دقیقه! آموزش تهیه قارچ شکم‌پرخوشمزه در ۱۵ دقیقه! اگر …

پاسخ دهید

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.