قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه پانساروتی (نوعی پیراشکی)

[ad_1]

پانساروتی

پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی است طرز تهیه این غذا را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پانساروتی

کدو ۱۵۰ گرم

خمیرپیتزا یا نان ۲۰۰ گرم

میگو شش عدد

گوجه مینیاتوری شش عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پانساروتی

طرز تهیه پانساروتی

ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.

پانساروتی

نکات تکمیلی در مورد پانساروتی

پانساروتی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
پانساروتی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

معرفی خدمات توانبخشی و کلینیک های معتبر فیزیوتراپی ، کاردرمانی و گفتار درمانی

معرفی خدمات توانبخشی و کلینیک های معتبر فیزیوتراپی ، کاردرمانی و گفتار درمانی متاسفانه توانبخشی …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.