پنج شنبه , خرداد ۳ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1]

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم، حتما آن ها را امتحان کرده و از طعم عالی شان لذت ببرید.

مواد لازم:

۴۵۰ گرم: گوشت چرخ کرده
نصف پیمانه :پودر نان فانتزی
۱ عدد: تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
۳ حبه :سیر خرد شده
¼ پیمانه :جعفری خرد شده
خمیر پیراشکی
پنیر موزارلا رنده شده
یک عدد تخم مرغ+دو قاشق غذاخوری آب

برای تزئین:

سس گوجه فرنگی
ریحان
پنیر پارمسان رنده شده

پیراشکی با گوشت قلقلی

طرز تهیه:

۱-در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، خرده های نان، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز خرد شده، سیر خرد شده و جعفری خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲-آن را در دست به شکل گلوله های کوچک فرم دهید.

۳-میت بال ها را درون سینی فر که از قبل یک لایه ورقه روغنی کف آن پهن کرده اید، بچینید. آن ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.>

4-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۵-کف یک سطح صاف، آرد بپاشید. خمیر پیراشکی را به مربع های هم اندازه برش دهید. روی هر کدام از خمیرها، مقداری پنیر موزارلای رنده شده بریزید. یکی از میت بال ها را در مرکز آن بگذارید. خمیر را ببندید و سپس در دست، به شکل گلوله شکل دهید.

۶- همین کار را با بقیه خمیرها و گوشت های قلقلی تکرار کنید و آن ها را درون سینی فر بچینید.

۷-درون یک پیاله کوچک، یک عدد تخم مرغ را هم زده و دو قاشق آب اضافه کنید. از این مخلوط، با قلم مو روی سطح پیراشکی ها بمالید.>

8-سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر حسابی پف کرده و سطح آن طلایی شود.

۹- کف بشقاب کمی سس گوجه فرنگی بریزید، پیراشکی را روی آن قرار داده و با پنیر پارمسان رنده شده و ریحان خرد شده تزئین و سرو کنید.

منبع:وب سایت روزیاتو

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

[ad_1]   آموزش درست کردن کوکی سمولینا    کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم …

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)  آموزش آماده کردن کیک سورپرایز   مواد لازم:     …

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه   روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …

چند مهم و کلی برای پخت کیک

چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه   آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم   کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …

آموزش طبخ کیک صبا مجلسی

[ad_1] دستور پخت کیک صبا مجلسی   کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی …

مینی کیک زغال اخته پنیری یک کیک خوش طعم

[ad_1] طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و …

طرز تهیه کیک میوه ای ساده و خوش مزه

[ad_1] روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ   فراهم کردن یک میان وعده …

کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

[ad_1] کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به …

تارت لقمه‌ای حلوا

[ad_1] احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش …

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

پاسخ دهید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.