قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

[ad_1]

کاپ کیک ها و مافین ها جزو پرطرفدار ترین شیرینی ها هستند، البته اگر قرار به دسته بندی باشه، بیشتر در دسته کیک ها جای می گیرن و در واقع کیک های یک نفره ای هستند که شاید با نام کیک های فنجانی هم اون رو شنیده باشیم.

این کیک های کوچک در قالب های مخصوص و همراه با کپسول های مخصوص خودشون اندازه های متفاوت درست میشن. تفاوت اصلی بین مافین و کاپ‎کیک در طرز مخلوط کردن مواد اولیه است. برای ترکیب کردن مواد مافین باید دقت کرد که مواد بیش از اندازه مخلوط نشوند اما کاپ‌کیک‌ها در برابر مخلوط کردن و هم‌زن برقی حساس نیستند و در بافت آن‌ها تغییری ایجاد نمی‌شود. یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین کاپ کیک ها، کاپ کیک نوتلاست که قراره امروز با هم طرز تهیه اش رو با هم ببینیم.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک نوتلا

آرد سفید یا همه کاره ۱ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری

نوتلا یا شکلات صبحانه ۳ قاشق غذاخوری

وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ و یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۳ عدد

شیر ۱/۳ پیمانه

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

مراحل تهیه کاپ کیک مغز دار نوتلا

همونطور که در ابتدا توضیح دادم، برای تهیه این کیک های کوچولو باید از قالب های مخصوص کاپ کیک و مافین به همراه لاینر یا کپسول های اون ها استفاده بشه. پس ابتدا کپسول های مخصوص رو داخل حفره های قالب قرار می دیم. همه مواد رو از یخچال خارج کرده و در دمای آشپزخونه قرار می دیم تا هم دما با محیط بشن. فر رو روشن می کنیم و روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد تنظیمش می کنیم. آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم و از الک رد میکنیم.

حالا کره نرم شده رو داخل کاسه می ریزیم و شکر رو به صورت تدریجی اضافه می کنیم و با هم زن مخلوط می کنیم تا رنگ کره کم کم روشن و کرمی بشود.

حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار حدوداً یک دقیقه با همزن می زنیم تا مخلطمون شروع به حجم گرفتن بکند.

بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ و هم زدنش، وانیل رو اضافه می کنیم و مجدداً ۱ دقیقه دیگه به هم زدنمون ادامه میدهیم.

حالا نوبت اضافه کردن شکلات صبحانه میرسه. همین طور که از اسم این کاپ کیک هم مشخص بود در رسپی این شیرینی از شکلات صبحانه نوتلا استفاده شده ولی شما می تونین از هر برند دیگه ای هم استفاده کنین. فقط یادتون باشه که بافتی شبیه به همین عکس داشنه باشه و زیادی روان نباشه. شکلات رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن با هم به هم می زنیم.

سپس نوبت اضافه کردن شیر میرسه. شیر رو هم اضافه می کنیم و با بقیه مواد مخلوطش می کنیم.

حالا مخلوط آردی رو یکبار دیگه و طی ۳ مرحله روی مخلوطمون الک می کنیم و با لیسک به هم می زنیم تا آرد با بقیه مواد به خوبی فولد بشه.
تو این مرحله و در پایان مخلوط کردن آرد، بافت مخلوطمون باید موس مانند بشه. حالا با کمک یک قاشق اسکوپ بستنی داخل کپسول ها رو تا نیمه پر می کنیم. بعد از اتمام کار قالب رو داخل فر از قبل گرم شده قرار می دیم تا برای زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه. قبل از خارج گردن کیک حتماً کاپ کیک ها رو با خلال چوبی تست کنین تا تمیز بیرون بیاید.

بعد از پخت، کاپ کیک ها رو روی توری خنک کننده قرار می دیم تا سرد بشن. بعد با کمک یک ماسوره روی سطح هر کدوم از کاکپ کیک ها رو یک دایره عمیق ایجاد می کنیم.

حالا با کمک یک قاشق مرباخوری داخل دایره ای رو که مشخص کردیم با دقت کمی خالی می کنیم و داخل حفره ای رو که ایجاد کردیم از نوتلا پر می کنیم و بعد قسمتی رو ازش جدا کردیم روی حفره قرار میدهیم.

وقتی همه کاپ کیک ها رو مغز دار کردیم، با خامه فرم گرفته ای که داخل قیف ریختیم و سرش رو ماسوره دلخواهمون قرار دادیم، روی کاپ کیک ها تزئین می کنیم.

برای فراستینگ کاپ کیک ها از هر کرم دیگه ای یا گاناش و یاخامه شکلاتی هم میشه استفاده کرد. من روی فراستینگم رو هم با ترافل های رنگی تزئین کردم. کاپ کیک ها آماده سرو کردن هستن. برای نگهداری هم داخل ظرف درب دار و داخل یخچال قابل نگهداری هستند. امیدوارم تجربه لذت بخشی برای شما هم رقم بخورد.

منبع:وب سایت دو نفره

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1] در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این …

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1] این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها …

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

[ad_1] این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست …

طرز تهیه نان کدو تنبل زغال اخته

[ad_1] زغال اخته یکی از میوه‌های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت‌های بسیاری …

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

[ad_1] این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. …

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

[ad_1] مواد لازم برای پیراشکی پنیری : طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده …

طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

[ad_1] احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام …

رول شکلاتی؛ این پیچ پیچی های خوشمزه

[ad_1] در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی که به رول های شکلاتی معروفند را …

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

[ad_1] ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های …

روش درست کردن پنکیک دارچینی

[ad_1] ماتیلدا » در این قسمت یک پیشنهاد ویژه برای ظهرسرد  پاییزی برا شما خوانند …

عکس های مدل تزیین کیک تولد چند طبقه در سال ۹۵

[ad_1]   تولد گرفتن یک جشن شیرین و لذت بخش است با توجه به این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 30 = 33