قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

[ad_1]

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

 

آموزش درست کردن کوکی سمولینا

 

 کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم

 

 کوکی یک دسر محبوب است که انواع زیادی دارد، در این مطلب  از سایت میهن تاز طرز تهیه کوکی سمولینا را آموزش می دهیم.

 

مواد مورد نیاز:

    آرد: ۱۰۰ گرم
    آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
    بیکینگ پودر: ۱ ق چ
    پودر هل: ۱ ق چ
    پودر شکر: ۵۰ گرم
    کره: ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

بنا بر گزارش میهن تاز نخست فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسه ای جداگانه آرد و بیکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید.

 

خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر گذاشته، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید

 

تا بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.

 

نکته:

آرد سمولینا از یک نوع گندم به نام دوروم بدست می آید. این گندم نسبت به سایر ارقام گندم دارای املاح و مواد معدنی بیشتری است،

 

پروتیین زیادتری دارد و ماکارونی تهیه شده با آرد این گندم به رنگ زرد کهربایی می باشد که این رنگ به علت وجود بتاکاروتن (که پیش ساز ویتامین A می باشد) و یک نوع آنتی اکسیدان (که خاصیت ضد سرطانی دارد) در سمولینا است.

 

این آرد ویتامین B و هیدرات های کربن غنی تری هم دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است

 

که نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماند، لذا لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهدبود و نهایتا منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهدشد.

 

این آرد را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 

 

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها   دسر بادام برای یک پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.