قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با کمترین امکانات منزل

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با کمترین امکانات منزل

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست. شما به کمک دستورهای متنوع پخت کیک می توانید در منزل خود کیک های خوشمزه ای درست کنید. اما نکته ای که در بیشتر دستورهای آشپزی پخت کیک وجود دارد این است که معمولا مواد مورد نیاز متنوعی می خواهند که همیشه درسترس نیستند. به همین جهت ما در این نوشته به شما آموزش پخت کیک با کمترین امکانات مورد نیاز را می دهی؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

توجه! اگر عجله دارید و فرصت برای درست کردن کیک در خانه ندارید، و نمی خواهید کیک های بیرونی تهیه کنید، کیک خانگی کیک ساز را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

۲ عدد تخم مرغ بزرگ یا سه عدد تخم مرغ متوسط

۱ فنجان شکر

۱ فنجان آرد

۱/۴ (یک چهارم) فنجان آب سرد یا شیر

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کمی کره ( به دلخواه)

 

 

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده:

۱-      قبل از شروع کار همه مواد لازم را آماده کنید؛ چرا که کیک های اسفنجی نسبت به گذر زمان حساسند.

۲-      هم چنین قبل از شروع کادر پیکینگ پودر را الک کنید و آنرا تا زمان لازم، به کنار بگذارید.

۳-      فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۴-      یک لایه کره در تابه بریزید. البته به جای آن می توانید از کاغذهای مخصوص یک بار مصرف سلولوزی به نام کاغذ پخت یا کاغذ نانوایی بریزید. در صورت استفاده از کاغذ پخت (parchment paper) علاوه بر عدم نیاز به کره، سطح تابه به راحتی شسته می شود، چرا که هیچ خمیر اضافه ای به سطح آن نمی چسبد.

۵-      تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مخلوط کنید. این کار را می توانید به صورت دستی و یا با استفاده از میکسرهای برقی انجام دهید.

نکته: در حین پخت، تخم مرغ ها را در دمای اتاق نگه دارید. آن ها را خیلی بیشتر از ۳۰ دقیقه از یخچال خارج نکنید.

۶-      شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط را خوب به هم بزنید. این کار را تا زمانی که رنگ مخلوط به زرد کمرنگ تغییر کند و بافت کرمی ایجاد شود، ادامه دهید.

۷-      آب یا شیر را اضافه کنید

۸-      به آرامی آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را تا زمانی که خمیری یک دست ایجاد شود هم بزنید. بهتر است که آرد را قبل از شروع کار اندازه گیری و الک نمایید.

۹-      مخلوط ساخته شده را درون تابه بریزید و آن را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. مدت زمان ۳۰-۳۵ دقیقه اجازه دهید کیک پخته شود.

۱۰-  پس از گذشت مدت زمان حدود ۳۰ دقیقه نگاهتان به کیک باشد. جهت کسب اطمینان از پخته شدن کیک به آرامی انگشت دستتان را بر روی کیک فرو ببرید، اگر پس از انجام این کار، لایه رویی کیک به عقب برگشت، کیک شما اماده شده است. در غیر این صورت کمی دیگر زمان دهید تا کیک به خوبی پخته شود.

۱۱-  پس از چختن کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید بین ۱۵-۲۰ دقیقه به آرامی سرد شود.

۱۲-  اگر از کره در تابه استفاده کرده ید با استفاده از یک چاقو، به اطراف لبه های تابه بکشید تا کیک جدا شود. سپس ان را در روی یک ظرف مناسب جهت سرو قرار دهید.

 

خب کار تمام شد؛ به همین راحتی، به همین خوشمزگی! امیدواریم با استفاده از این آموزش بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانواده تان تهیه نمایید.

حال برای اینکه در پخت کیک موفق باشید به اصول زیر توجه کنید به نوعی میشود گفت فوت کوزگری پخت کیک ها در این نکات می باشد 

 

هیچ وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

 

• اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

 

• دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

 

• اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

 

• مواد اندازه زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

 

• برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

 

• بهترین کار و یکی از اصولی ترین کارهایی که حتی شیرینی پزان حرفه ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست کردن خمیر ۲ تا از شیرینی ها را داخل فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

 

• اگر فاصله شیرینی ها داخل سینی کم بود، فاصله چیدن آن ها را رعایت کنید.

 

• اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینی تان را سفت و خشک می کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲ عدد شیرینی را آزمایش کنید.

 

• بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

 

• بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

 

• حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.

 

• اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینی‌ها نسوزند.

 

منبع:https://cakesaz.com

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

[ad_1] طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   در این مطلب از ایران ناز …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

[ad_1] مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

[ad_1] کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم غذاهای خوشمزه با آن درست کنیم با …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم برای ژله ی نان بربری: یک بسته ژله آلوئه ورا، خامه …

آموزش درست کردن بز قورمه به سبک کرمانی

[ad_1] می خواهید در کنار غذای اصلی خود یک غذای محلی هم داشته باشید همراه …

چگونه میلک شیک موز و کره ی بادام زمینی درست کنیم

[ad_1]   ۱ مواد لازم: ۱ عدد موز رسیده ی بزرگ، پوست کنده و یخ …

آموزش درست کردن نرگسی اسفناج

[ad_1] اسفناج یک گیاه پرخاصیت هست در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن نرگسی اسفناج …

چگونه نمک طعم دار درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک …

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای

[ad_1] اگر جز کسانی هستید که به ماکارونی علاقه دارید همراه ما باشید با آموزش درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 2 =