قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با کمترین امکانات منزل

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست. شما به کمک دستورهای متنوع پخت کیک می توانید در منزل خود کیک های خوشمزه ای درست کنید. اما نکته ای که در بیشتر دستورهای آشپزی پخت کیک وجود دارد این است که معمولا مواد مورد نیاز متنوعی می خواهند که همیشه درسترس نیستند. به همین جهت ما در این نوشته به شما آموزش پخت کیک با کمترین امکانات مورد نیاز را می دهی؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

توجه! اگر عجله دارید و فرصت برای درست کردن کیک در خانه ندارید، و نمی خواهید کیک های بیرونی تهیه کنید، کیک خانگی کیک ساز را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

۲ عدد تخم مرغ بزرگ یا سه عدد تخم مرغ متوسط

۱ فنجان شکر

۱ فنجان آرد

۱/۴ (یک چهارم) فنجان آب سرد یا شیر

۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کمی کره ( به دلخواه)

 

 

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده:

۱-      قبل از شروع کار همه مواد لازم را آماده کنید؛ چرا که کیک های اسفنجی نسبت به گذر زمان حساسند.

۲-      هم چنین قبل از شروع کادر پیکینگ پودر را الک کنید و آنرا تا زمان لازم، به کنار بگذارید.

۳-      فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۴-      یک لایه کره در تابه بریزید. البته به جای آن می توانید از کاغذهای مخصوص یک بار مصرف سلولوزی به نام کاغذ پخت یا کاغذ نانوایی بریزید. در صورت استفاده از کاغذ پخت (parchment paper) علاوه بر عدم نیاز به کره، سطح تابه به راحتی شسته می شود، چرا که هیچ خمیر اضافه ای به سطح آن نمی چسبد.

۵-      تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مخلوط کنید. این کار را می توانید به صورت دستی و یا با استفاده از میکسرهای برقی انجام دهید.

نکته: در حین پخت، تخم مرغ ها را در دمای اتاق نگه دارید. آن ها را خیلی بیشتر از ۳۰ دقیقه از یخچال خارج نکنید.

۶-      شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط را خوب به هم بزنید. این کار را تا زمانی که رنگ مخلوط به زرد کمرنگ تغییر کند و بافت کرمی ایجاد شود، ادامه دهید.

۷-      آب یا شیر را اضافه کنید

۸-      به آرامی آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را تا زمانی که خمیری یک دست ایجاد شود هم بزنید. بهتر است که آرد را قبل از شروع کار اندازه گیری و الک نمایید.

۹-      مخلوط ساخته شده را درون تابه بریزید و آن را در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. مدت زمان ۳۰-۳۵ دقیقه اجازه دهید کیک پخته شود.

۱۰-  پس از گذشت مدت زمان حدود ۳۰ دقیقه نگاهتان به کیک باشد. جهت کسب اطمینان از پخته شدن کیک به آرامی انگشت دستتان را بر روی کیک فرو ببرید، اگر پس از انجام این کار، لایه رویی کیک به عقب برگشت، کیک شما اماده شده است. در غیر این صورت کمی دیگر زمان دهید تا کیک به خوبی پخته شود.

۱۱-  پس از چختن کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید بین ۱۵-۲۰ دقیقه به آرامی سرد شود.

۱۲-  اگر از کره در تابه استفاده کرده ید با استفاده از یک چاقو، به اطراف لبه های تابه بکشید تا کیک جدا شود. سپس ان را در روی یک ظرف مناسب جهت سرو قرار دهید.

 

خب کار تمام شد؛ به همین راحتی، به همین خوشمزگی! امیدواریم با استفاده از این آموزش بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانواده تان تهیه نمایید.

حال برای اینکه در پخت کیک موفق باشید به اصول زیر توجه کنید به نوعی میشود گفت فوت کوزگری پخت کیک ها در این نکات می باشد 

 

هیچ وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

 

• اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

 

• دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

 

• اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

 

• مواد اندازه زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

 

• برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

 

• بهترین کار و یکی از اصولی ترین کارهایی که حتی شیرینی پزان حرفه ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست کردن خمیر ۲ تا از شیرینی ها را داخل فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

 

• اگر فاصله شیرینی ها داخل سینی کم بود، فاصله چیدن آن ها را رعایت کنید.

 

• اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینی تان را سفت و خشک می کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲ عدد شیرینی را آزمایش کنید.

 

• بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

 

• بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

 

• حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.

 

• اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینی‌ها نسوزند.

 

منبع:https://cakesaz.com

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان   طرز تهیه ترشی انار و …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.