قالب وردپرس درنا توس

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1]

مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما آموزش داده ایم. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

۳۰۰ گرم اسپاگتی
۵۰ گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی
۲۰۰ گرم اسفناج
۴ عدد متوسط تخم‌مرغ
۲ ق س پنیر موزارلای رنده شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ ق س روغن زیتون
آویشن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کیک اسپاگتی

روش تهیه:

۱٫ ابتدا یک دوم قابلمه‌ای را آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس ماکارونی‌ها را داخل آب جوش بریزیدو به آن کمی نمک و روغن اضافه کنید تا در آب به هم نچسبد. حالا با یک چنگال آن را چک کنید؛ اگر نرم شده بودند آنها را آبکش کرده و آب سرد روی‌شان بگیرید.

۲٫ روغن را درون ماهیتابه ریخته، پیازهای خلال شده را به آن اضافه کنید. هنگامی که پیازها طلایی‌رنگ شدند اسفناج را به مدت ۲ دقیقه در آن تفت دهید تا برگ‌های آن حالت پژمردگی به خود نگیرند. بعد گوجه‌های گیلاسی را از وسط به دو نیم کرده، و به مخلوط اسفناج وپیاز اضافه کنید.

۳٫ مواد را با اسپاگتی‌های آماده شده مخلوط کنید. بعد در یک کاسه بزرگ تخم‌مرغ و نصف پنیر موزارلا را همراه با کمی نمک، فلفل وآویشن به خوبی مخلوط کنید تا کرم‌رنگ شود. فر را که از قبل روشن کرده‌اید در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و قالبی را که می‌خواهید مواد اسپاگتی خود را در آن بریزید با روغن زیتون کمی چرب کنید.

۴٫ اسپاگتی‌های مخلوط شده را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته، در هر لایه تخم‌مرغ و پنیر مخلوط شده بریزید و آن را داخل فر قرار دهید تا به خوبی مانند کیک پف کند.

 

 

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها

روش تهیه دسر بادام برای پذیرایی از مهمان ها   دسر بادام برای یک پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.