قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / طرز تهیه گراتن بامیه

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1]

 طرز تهیه گراتن بامیه

گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بامیه را به شما آموزش داده ایم.

گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بامیه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

بامیه تازه و ریز: یک کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد

گوجه فرنگی: ۵ تا ۶ عدد

سیر: یک بوته

گوشت مغز ران گوساله: ۵۰۰ گرم

رب: دو قاشق غذاخوری

سس سالسا: دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

زردچوبه: دو قاشق چایخوری

سس بشامل: یک واحد طبق دستور ذکر شده

پنیر پیتزای رنده شده (ایتالیایی): به میزان لازم

روش تهیه:

۱. ابتدا گوشت را خرد کرده و با کمی روغن کاملا سرخ می‌کنیم. سپس دو تا سه حبه از سیر را پوست کنده و کنار می‌گذاریم و بقیه سیر را به شکل بوته‌ای همراه یکی از پیازها که پوست کنده و خرد کرده‌ایم کنار گوشت ریخته و مقداری زردچوبه و دو لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بپزد.

۲. بامیه‌ها را تمیز کرده بالای آن را کمی می‌بریم و سپس با مقدار خیلی کمی روغن در قابلمه تفلون تفت می‌دهیم. سه دقیقه که از تفت دادن بامیه‌ها گذشت، پیازها را به شکل خلالی خرد کرده دو، سه حبه سیر را که کنار گذاشته بودیم رنده می‌کنیم و همه را داخل آن می‌ریزیم و با هم تفت می‌دهیم. در این فاصله گوجه‌ها را رنده می‌کنیم. وقتی پیازها کمی نرم شدند، گوجه، رب و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.

۳. حدود یک لیوان آب روی مواد می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم بجوشند و کاملا بپزند و آب مواد تمام شود.

۴. وقتی دوباره موادمان به روغن افتاد آن را با سس سالسا کمی تفت می‌دهیم، نمک و فلفل آن را تنظیم کرده و کنار می‌گذاریم.

۵. حالا گوشت پخته شده را یا به صورت ریش‌ریش یا تکه‌ای داخل بامیه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

۶. یک ظرف پیرکس یا سرامیکی را که قابلیت در فر گذاشتن داشته باشد انتخاب می‌کنیم. کف آن دو، سه قاشق روغن زیتون یا روغن مایع می‌ریزیم و کمی سس بشامل کف آن پخش می‌کنیم. حالا نیمی از خوراک را روی آن پهن می‌کنیم با سس بشامل روی مواد بامیه را می‌پوشانیم و روی آن پنیر می‌پاشیم و با باقیمانده مواد یک‌بار دیگر این کار را تکرار می‌کنیم.

۷. گراتن را حدود یک ساعت در پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دستور طبخ رولت خرما

[ad_1] در این بخش طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این …

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

[ad_1] این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها …

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

[ad_1] این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست …

طرز تهیه نان کدو تنبل زغال اخته

[ad_1] زغال اخته یکی از میوه‌های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت‌های بسیاری …

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

[ad_1] این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. …

طرز تهیه پیراشکی پنیری ترکیه ای

[ad_1] مواد لازم برای پیراشکی پنیری : طرز تهیه پیراشکی پنیری : زرده و سفیده …

طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

[ad_1] احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام …

رول شکلاتی؛ این پیچ پیچی های خوشمزه

[ad_1] در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی که به رول های شکلاتی معروفند را …

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

[ad_1] ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نوتلا

[ad_1] کاپ کیک ها و مافین ها جزو پرطرفدار ترین شیرینی ها هستند، البته اگر …

روش درست کردن پنکیک دارچینی

[ad_1] ماتیلدا » در این قسمت یک پیشنهاد ویژه برای ظهرسرد  پاییزی برا شما خوانند …

عکس های مدل تزیین کیک تولد چند طبقه در سال ۹۵

[ad_1]   تولد گرفتن یک جشن شیرین و لذت بخش است با توجه به این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

52 − = 42