[ad_1]
طرز پخت دیگچه مشهدی
دیگچه یک غذای نذری هست که در مشهد بیشتر تهیه می شود در این پست طرز پخت دیگچه مشهدی را در اختیار شما می گذاریم تا در هر نقطه از ایران که هستید بتوانید این غذای مشهدی را میل کنید .
مواد لازم طرز پخت دیگچه مشهدی :
برنج نیم دانه : ۲۵۰ گرم
شکر : ۲۵۰ گرم
هل : ۱۰ گرم
شیر : ۲ لیتر
زعفران : در صورت دلخواه کمی
طرز پخت دیگچه مشهدی
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری
پیدا کند. شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید
،دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.
وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.
این دیگچه را در سه رنگ سفید ، قهوه ای و زرد می توان درست کرد .