قالب وردپرس درنا توس

طرز پخت دیگچه مشهدی

[ad_1]

طرز پخت دیگچه مشهدی

digche1

 

دیگچه یک غذای نذری هست که در مشهد بیشتر تهیه می شود در این پست طرز پخت دیگچه مشهدی را در اختیار شما می گذاریم تا در هر نقطه از ایران که هستید بتوانید این غذای مشهدی را میل کنید .

مواد لازم طرز پخت دیگچه مشهدی : 

برنج نیم دانه : ۲۵۰ گرم

شکر : ۲۵۰ گرم

هل : ۱۰ گرم

شیر : ۲ لیتر

زعفران : در صورت دلخواه  کمی

 

طرز پخت دیگچه مشهدی

برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری

پیدا کند. شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید

،دیگچه دم بکشد.

دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد ۲۰*۳۰ پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.

وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.

 

این دیگچه را در سه رنگ سفید ، قهوه ای و زرد می توان درست کرد .

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

همچنین بررسی کنید

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا: پنج دستور پخت پاستا راحت و خوشمزه خانگی   طرز تهیه پاستا: …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.