پنج شنبه , تیر ۲۸ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
جدیدترین مطالب سایت نایاب
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / مافین سیب به سبک آمریکایی ها

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع مافین آمریکایی سریع و سالمه و بسیار مناسب برای عصرونه است. مافین آمریکایی، در واقع نان سریعه که در قالب های تک نفره درست شده. نان های سریع (Quick bread) به نون هایی می گن که در اونها از خمیر مایه استفاده نمی شه و نیازی به استراحت برای ور اومدن نداره.

برای درست کردن مافین می تونید از سینی کاپ کیک استفاده کنید و دقیقا عین کاپ کیک، کاغذ (کپسول) بندازید. یا می تونید از این کاغذهای مقوایی مخصوص مافین استفاده کنید. درصورتیکه از سینی و کاغذ کاپ کیک استفاده می کنید، یک سینی دوازده تایی رو حاضر کنید. این مقوایی ها بزرگترن و نه تا کافیه.

مواد لازم:

شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
پودر زنجبیل یک دوم ق غ
سیب ۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش تازه ۲ ق چ
آرد شیرینی پزی یک و دو سوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
سبوس گندم یک هشتم پیمانه
شیر ۱ پیمانه
نمک یک هشتم ق چ
روغن مایع یک چهارم پیمانه
دارچین ۱ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

طرز تهیه:

۱-فر روی ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد، معادل ۳۷۵ درجه ی فارنهایت یا درجه ی ۵ فر روشن کنید تا گرم شه.

۲-مواد لازم رو آماده کنید. در صورتیکه سبوس گندم ندارید می تونید حذف کنید.

۳-پاکت یا ظرف آرد رو هم بزنید و با قاشق پیمانه ها رو پر کنید، سرش رو صاف کنید و بعد الک کنید.

۴-شیر و تخم مرغ هم دمای محیط باشن.

۵-آرد رو یک بار الک کنید و بار دوم سبوس گندم رو هم همراه آرد الک کنید.

۶-سبوس، جدار خارجی گندمه که دارای مواد فسفردار، انواع ویتامین‌های B ،‌آهن و منیزیمه. در آرد های سفید شده، مثل آردی که در قنادی استفاده می شه سبوسِ گندم حین آسیاب ازش جدا شده. وقتی سبوس از غلات جدا می‌شه، ویتامین‌های B1 یا تیامین، B3 یا نیاسین و بیوتین در اونها کم می شه.

دلیل اصلی اضافه کردن سبوس به دستورهای نونی که آردِ سفید شده دارن، جبران کمبود ویتامین B توی آرده. سعی کنید سبوس رو تهیه کنید و از رسپی هایی که سبوس داره حذفش نکنید. پودر سبوس گندم رو می تونید از سوپرمارکت ها یا عطاری ها تهیه کنید.

۷-نحوه ی درست کردن اکثر مافین ها به این صورته که در یک کاسه مواد خشک و در کاسه ی دیگه ای مواد تر با هم مخلوط می کنیم و در انتها این دو کاسه به هم اضافه می شن.

۸-برای آماده کردن کاسه ی مواد خشک، آرد و سبوس الک شده رو توی یک کاسه تمیز بریزید، بیکینگ پودر و نمک رو به مواد اضافه کنید.

۹-پودر دارچین و زنجبیل رو هم به کاسه ی مواد خشک اضافه کنید. اگر طعم زنجبیل رو دوست ندارید یا تهیه اش براتون سخته می تونید حذف یا با دارچین جایگزین کنید. یک چهارم پیمانه از شکر قهوه ای رو هم به مواد خشک اضافه کنید.

۱۰-مواد خشک رو حسابی با ویسک هم بزنید تا یکدست بشه و مواد یکنواخت بین هم پخش شه. کاسه ی مواد خشک رو کنار بذارید.

۱۱-سیب رو پوست بکنید و بصورت نگینی برش بدید.

۱۲-سیب ها رو توی یک کاسه بریزید و دو قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کنید. سعی کنید از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

۱۳-یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای هم به سیب ها اضافه کنید.

۱۴-خوب هم بزنید تا شکر و آبلیمو به خورد سیب بره و سیب طعم دار شه.

۱۵-حالا کاسه ی مواد تر رو آماده کنید. شیر رو توی یک کاسه ی تمیز بریزید.

۱۶-روغن مایع رو به شیر اضافه کنید. شما از هر روغن بی طعم و بویی می تونید استفاده کنید.

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

۱۷-تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شیر، روغن و تخم مرغ رو ویسک کنید.

۱۸-سیب رو به مواد تر اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید.

۱۹-کاسه ی مواد خشک و تَر آماده است. حالا یک گودی وسط مواد خشک ایجاد کنید.

۲۰-مواد تر رو بریزید وسط مواد خشک و با ویسک یا لیسک مخلوط کنید. معمولا در تهیه ی مافین از همزن برقی استفاده نمی شه ولی اگر فکر می کنید هم زدن سختتونه با کند ترین دور همزن مواد رو قاطی کنید.

۲۱-فقط و فقط در حدی هم بزنید که آرد توی مواد دیده نشه. حواستون باشه زیادی هم نزنید که سیب ها لِه نشن.

۲۲-با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید و توی کاغذهای مافین بریزید.

۲۳-قالب ها رو تا دو سوم پر کنید. اگر مایلید می تونید روی مواد پودر قند الک کنید.

۲۴-با پودر قند رویه مافین به این شکل در میاد.

۲۵-سینی رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه توی فر قرار بدید، بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید، سر مافین ها باید از کاغذ بالا زده باشه و طلایی شده باشن و خلال دندون رو که وسط مافین فرو کنید تمیز در بیاد.

۲۶-بعد از پخت سینی رو روی توری خنک کننده قرار بدید و وقتی کمی خنک شد مافین ها رو سرو کنید. مافین معمولا بصورت گرم سرو می شه.

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

نکته:

۱-چون طعم دارچین و زنجبیل در ترکیب با سیب را خیلی دوست دارم، مقادیرش را نسبت به ریسپی اصلی تغییر دادم که خیلی عالی شد. در ریسپی اصلی مقدار دارچین و زنجبیل ۱ ق چ است.

۲-این ریسپی با داشتن شکر و روغن کم و سبوس میتونه عصرونه مناسبی برای کودکان عزیزمان باشه.

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار

تارت شکلاتی کرمدار یک دسر پرطرفدار روش تهیه کردن تارت شکلاتی کرمدار تارت شکلاتی دسر …

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

  آموزش درست کردن کوکی سمولینا    کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم   …

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)  آموزش آماده کردن کیک سورپرایز   مواد لازم:     …

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه   روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …

چند مهم و کلی برای پخت کیک

چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه   آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم   کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …

آموزش طبخ کیک صبا مجلسی

دستور پخت کیک صبا مجلسی   کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی که …

مینی کیک زغال اخته پنیری یک کیک خوش طعم

طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و با …

طرز تهیه کیک میوه ای ساده و خوش مزه

روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ   فراهم کردن یک میان وعده خوشمزه …

کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه …

تارت لقمه‌ای حلوا

احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش عیدتان …

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک ماده …

طرز تهیه گراتن بامیه

گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و …

طرز تهیه کلوچه شیرین

طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد لازم …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و قهوه …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد اولیه …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که فصل …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این مطلب …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، دست …

بیسکویت ماکارون

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع بیسکویت …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر …

کیک شربتی پسته و مرکبات

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و مرکبات …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل توت …

اموزش تهیه بیسکویت رزماری درخانه

اموزش تهیه بیسکویت رزماری درخانه سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت …

طرز تهیه تارت موز و انبه

طرز تهیه تارت موز و انبه   سایت نایاب: ترکیب موز و انبه, طعم و …

آموزش کیک ساده وخوشمزه

آموزش کیک ساده وخوشمزه  سایت نایاب: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می …

آموزش موس شکلاتِ فرانسوی

آموزش موس شکلاتِ فرانسوی   سایت نایاب: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با …

آموزش درست کردن تارت عسل و گردو

آموزش درست کردن تارت عسل و گردو   سایت نایاب: تارت عسل و گردو، بسیار …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.