قالب وردپرس درنا توس

محرک های غذایی میگرن

در تحقیقات تنها غذاهای معدودی هستند که با سردردهای میگرنی ارتباط دارند. محرک های غذایی میگرن را بخوانیم:

الکل

کلولند کلینیک اعصاب: الکل یک محرک شناخته شده است.

افرادی هستند که اگر الکل بنوشند،  حملات سردرد رخ می دهد. برخی از مهم ترین نوشیدنی هایی که سردرد می دهند عبارتند از: شراب قرمز، آبجو

تئوری های مطرح شده در مورد علل ایجاد سردرد توسط الکل:

  • در شراب، سولفیت هایی وجود دارد که ممکن است در بروز سردرد موثر باشد.
  • الکل باعث افزایش خون در سر می شود که ممکن است سردرد بدهد.
  • با نوشیدن الکل فرد ممکن است دچار حالت کم آبی شود که می تواند محرک سردرد میگرنی باشد.

کافئین

در دوزهای کم می تواند نقش تسکین دهنده ی درد داشته باشد. این ترکیب در بسیاری از داروهای بدون نسخه موثر در درمان میگرن وجود دارد.

مصرف مقادیر زیاد کافئین، ممکن است باعث بروز سردردهای میگرنی شود.

افزودنی های غذایی

این افزودنی ها که برای بهبود طعم یا رنگ غذا کاربرد دارند، ممکن است باعث بروز سردرد شوند.

مونوسدیم گلوتامات یا MSG

یکی از شایع ترین علل سردرد های میگرنی است، و در رستوران های چینی بیشتر استفاده  می شود. این  نوع سردرد ویژگی های زیر را دارد:

  • درد ضربان دار
  • درد دو سمت سر
  • گرگرفتگی صورت
  • گیجی
  • سوزش قفسه سینه، گردن، و یا شانه ها
  • درد معده
  • دردی که با فعالیت بدتر می شود.

نیتریت و نیترات

در غذاهای آماده و هات داگ وجود دارد که می تواند سردردهای میگرنی بدهد.

پنیر

پنیر مقدار زیادی تیرامین دارد که می تواند محرک میگرن باشد.


ترجمه شده از وبسایت: www.webmd.com

لینک منبع

قالب وردپرس

همچنین بررسی کنید

تست هوش کودک به صورت تصویری

تست هوش کودک به صورت تصویری

تست هوش کودک به صورت تصویری تست هوش کودک به صورت تصویری تست هوش کودک …

پاسخ دهید

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.