پنج شنبه , تیر ۲۸ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
جدیدترین مطالب سایت نایاب
خانه / آشپزی / مربای ریواس خوشمزه درست کنیم

مربای ریواس خوشمزه درست کنیم

 

  • مربای ریواس ته‌مزه ترشی دارد پس می‌توانید در صورت تمایل، مقدار شکر آن را بیشتر در نظر بگیرد. امیدواریم این مربای خوش‌رنگ و خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

مربای ریواس، ترشی ریواس، لواشک ریواس، خورشت ریواس و … با استفاده از ساقه ریواس تهیه میشوند. طرز تهیه مربای ریواس خوشمزه را در اینجا بخوانید.

ریواس از گیاهان بومی بهاری و از تیره هفت‌بندان یا ترشک است. این گیاه به صورت طبیعی و دیمی و بدون نیاز به آبیاری رشد می‌کند و در مناطقی که گل لاله وجود دارد یافت می‌شود. ریواس در دامنه بینالود، کوهستان‌های آذربایجان و کردستان و بلندی‌های البرز در شمال تهران و همچنین در شهرستان گناباد می‌روید.

قسمت‌های مورد استفاده گیاه ریواس در آشپزی، ساقه ترش و ترد این گیاه است که با استفاده از آن می‌توان مریای ریواس، خورشت ریواس، لواشک ریواس، شربت ریواس و … تهیه نمود.

این بار با طرز تهیه مربای ریواس ترش و خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه مربای ریواس:

ریواس پاک‌کرده و خردشده ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۲-۳ ق غذاخوری
زنجبیل یا چوب دارچین یک تکه کوچک

طرز تهیه مربای ریواس:

  1. برای تهیه مربای ریواس ابتدا ریواس‌های پاک‌کرده و خردشده را همراه با زنجبیل یا دارچین و آبلیمو داخل یک قابلمه بزرگ و جادار بریزید.
  2. روی مواد شکر بپاشید و آن‌ها را زیر و رو کنید و ۱ شب در جای خنک مثل یخچال قرار دهید.
  3. پس از این مدت، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا به‌جوش بیاید.
  4. ریواس بعد از شکرپاش‌شدن کمی آب می‌اندازد اما اگر دیدید کم آب است، ۱ پیمانه آب اضافه کنید.
  5. بعد از اضافه‌کردن آب، شعله را زیاد کنید تا مربا بجوشد و قوام بیاید.
  6. وقتی مربا به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
  7. زنجبیل یا چوب دارچین را در اخر در اورید.
  8. مربای خنک‌شده را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکته مهم درباره ظرف مناسب پخت مربا:

  • بهترین ظرف برای پخت مربا دیگ یا قابلمه مسی سفید شده است. چون روکش سفید این ظرف، در رنگ و مزه مربا هیچ تاثیری نمی‌گذارد.
  • بعد از قالمه مسی، ظرف لعابی و بعد از آن قابلمه چدنی برای این کار مناسب است.
  • از دیگ آلومینیومی و تفلون مربای زلال و خوش رنگ در نمی‌آید.
  • دیگ کم عمق و پهن برای پختن مربا بهتر از دیگ عمیق است،چون که سطح اتش خور دیگ پهن بیشتر است و عمل تبخیر زودتر در ان صورت میگیرد.این خاصیت در مرحله اخر پختن مربا به ویژه مهم است.در چنین دیگی شهد مربا زودتر قوام می‌آید و رنگ و مزه میوه بهتر حفظ میشود.

مربای ریواس ته‌مزه ترشی دارد پس می‌توانید در صورت تمایل، مقدار شکر آن را بیشتر در نظر بگیرد. امیدواریم این مربای خوش‌رنگ و خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین   در ادامه این مطلب …

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز شما …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه …

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس   در این مطلب از ایران ناز طرز تیهه …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید با …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است که …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای دسر …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این مطلب …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت ایران …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با ما …

آموزش درست کردن خوراک آذری

می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست کردن …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری و …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست کردن …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش میوه …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، شکر …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به شما …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. پس …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش درست …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر جوشیده، …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما آموزش …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، جعفری …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم با …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به سبک …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر گودا …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.