قالب وردپرس درنا توس

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

[ad_1]

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین

 

در ادامه این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان  طرز تهیه تارت گوشت و قارچ خوشمزه و روش تزئین مجلسی و شیک آنرا آموزش میدهیم.امیدوارم این غذای لذیذ و شیک را تهیه کنید و لذت ببرید

 

مواد لازم برای خمیر تارت :

 

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین

 

آرد تقریبا ۵۰۰ گرم

شیر ولرم یک لیوان

شکر یک قاشق مرباخوری

خمیرمایه یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق چایخوری

کره ۱۰۰ گرم یا روغن جامد ۸۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

 

طرز تهیه خمیر تارت:

 

خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط می کنیم می گذاریم حدود ده دقیقه تا عمل بیاید.

 

تخم مرغ+روغن+نمک و خمیرمایه به عمل آمده را با هم مخلوط می کنیم و آرد را کم کم تا جایی که خمیر به دست نچسپد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. حدود ده دقیقه ورز می دهیم یا صدبار خمیر را داخل ظرف می کوبیم.

 

ظرف مناسبی را چرب کرده خمیر را به مدت یک ساعت می گذاریم تا عمل بیاید.

 

مواد لازم برای تارت گوشت و قارچ :

 

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای یک عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

قارچ به مقدار لازم

پیاز یک عدد

سیر رنده شده ۲حبه

پودر سیر،نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه،پودر آویشن،رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

 

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین

 

طرز تهیه تارت گوشت و قارچ :

 

پیاز را تفت می دهیم گوشت را اضافه می کنیم تا رنگ آن تغییر کند، سیر و زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر را هم اضافه می کنیم. قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه ای را هم اضافه و تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی را اضافه و با یک لیوان و نیم آب می گذاریم بپزد، در آخر پودر آویشن، نمک را اضافه می کنیم.

 

نصف خمیر برای قالب تارت سایز ۲۳ مناسب است.خمیر را به قطر نیم سانت باز می کنیم و داخل قالب قرار می دهیم، روی خمیر را با چنگال سوراخ می کنیم که خمیر پف نکند،

 

روی خمیر سس گوجه فرنگی می زنیم، پنیر پیتزا و مواد گوشتی و در آخر باز هم پنیر پیتزا. روی خمیر را با نوارهای خمیر می پوشانیم با زرده تخم مرغ، یک قاشق شیر و زعفران و یک پنس نمک رومال می کنیم،کنجد می پاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه به مدت نیم ساعت می گذاریم بپزد . در آخر حدود ۵ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی تارت هم طلایی شود. نوش جان

 

آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین

 

تزیین تارت گوشت و قارچ

نوشته موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر اولین بار در مجله اینترنتی سبز | سایت تفریحی‌ | فال و طالع بینی. پدیدار شد.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان

آموزش درست کردن ترشی انار و لبو ویژه زمستان   طرز تهیه ترشی انار و …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.