یکشنبه , تیر ۳ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

[ad_1]

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس

 

در این مطلب از ایران ناز طرز تیهه پیراشکی خوشمزه سیب زمینی را آموزش میدهیم که پخت ان سی دقیقه زمان برده و این مقدار برای  ۴ نفر کافی میباشد .

 

مواد لازم

 

سیب زمینی ۶ عدد
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۴ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
مخمر فوری ۱ قاشق چایخوری
آب گرم ۱ و ۱/۲ لیوان
کره ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس

طرز تهیه :

 

سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید. آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند. سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.

 

کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و ۵ دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

 

خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و ۳۰ دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس خمیر را کمی ورز دهید و ۱ ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.

 

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.

 

داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید داخل این پیراشکی از تکه های کالباس و پنیر پیتزا هم استفاده کنید ، دقت کنید که خمیر را با اضافه کردن آرد بیش از حد سنگین نکنید.

نوشته نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر اولین بار در مجله اینترنتی سبز | سایت تفریحی‌ | فال و طالع بینی. پدیدار شد.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

[ad_1] آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین   در ادامه این …

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

[ad_1] روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

[ad_1] دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

[ad_1] دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم

چگونه میز صبحانه را با ژله بازسازی کنیم ۱ مواد لازم برای ژله ی نان …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.