دوشنبه , مرداد ۱ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
جدیدترین مطالب سایت نایاب
خانه / آشپزی / چگونه ته چین مرغ قالبی در فر درست کنیم؟

چگونه ته چین مرغ قالبی در فر درست کنیم؟

[ad_1]

چگونه ته چین مرغ قالبی در فر درست کنیم؟

چگونه ته چین مرغ قالبی در فر درست کنیم؟

ته چین مرغ قالبی جز آن دسته از غذاهای بسیار مشهور و خوشمزه و در عین حال مجلسی می باشد.که طرفداران بسیاری دارد و در اکثر مهمانی ها سرو میشود. که در مطلب زیر طرز تهیه ان را گذاشته ایم.

مواد لازم برای ۳ نفر برای ته مرغ در فر :

 سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
 زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست ترش و کمی سفت و کمی پرچرب دو پیمانه
برنج دو و نیم پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع نصف پیمانه
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
آب مرغ نصف پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ در فر :
من خودم همیشه مرغ را از شب قبل می پختم و در نصفی از ماست و زعفران می خواباندم و هنگامی که می خواستم داخل ظرفم برنج و بعد مرغها را بگذارم، مرغها را از داخل موادشان در می آوردم و دوباره ماست داخل مرغ  را با برنج مخلوط می کردم و بعد آنها را روی برنج می چیدم، ولی این دفعه ۱ ساعت قبل پختم و بعد خردش کردم و دیگر در ماست و زعفران نخواباندم و خیلی خوب شدش، ولی جفت آن راه خوبی است.

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می کنیم.

قابلمه مناسبی را آب کرده و می گذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش می ریزیم.

در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر می داریم. مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان می ریزیم، زمان آبکش کردن برنج زمانی هست در ته چین که کمی بیشتر از برنجی که ساده می خواهید آبکش کنید نرم تر شود و بعد برنج را با ماست و زعفران و کره و روغن و نمک و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم استفاده کنید.

مرغ را هم که از ۱ ساعت قبل با ۲ حبه سیر و پیاز و نمک و زردچوبه و زعفران و آب می پزیم و خردشان می کنیم و کنار می گذاریم.

اگر می خواهید در فر بپزید و طوری باشد که وقتی پخته شد بتوانید ته چین را برگردانید، باید از ظرفهای نچسبی که برای فر هست و ته چین در آن برمی گردد استفاده کنید. می توانید از ظرف های پیرکس هم استفاده کنید.

اگر می خواهید در قابلمه درست کنید، قابلمه باید نچسب باشد و خیلی هم نازک نباشد چون زود ته آن می سوزد و حرارت هم خیلی باید کم باشد.

اگر می خواهید داخل فر بگذارید، ظرفتان را چرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کند.

بعد از ۴۵ دقیقه که از داخل فر گذشتنتان گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار دهید و دوباره روی فویل را بگذارید و در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم با درجه حرارت ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد (می توانید یک ساعت با درجه ۱۸۰ درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بگذارید روی ته چین طلایی شود و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشد.

اگر می خواهید داخل قابلمه بپزید، وقتی که قابلمه گرم شد، مقداری روغن بریزید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی آن فشار دهید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن فشار دهید تا کمی فشرده شود و در قابلمه را می گذارید و وقتی دم برنج بالا آمد آن را دم می کنید تا ته چین بپزد.

اگر ته چینی که در فر درست کردید قالبی درنیامد، آن را برش دهید و در دیس بچینید.

نکته برای پخت ته چین مرغ :

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و روغن و زعفران و در صورت تمایل دارچین) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید.

اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می گیرد.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

موزش نحوه تارت گوشت و قارچ مجلسی و تزئین آن همراه با تصویر

[ad_1] آموزش تصویری تارت گوشت و قارچ مجلسی و روش تزئین   در ادامه این …

نحوه پخت و آماده سازی کروکت برنج لذیذ و سریع

[ad_1] روش پخت کروکت برنج خوشمزه و فوری   در این مطلب از ایران ناز …

نحوه تهیه مرغ حلقه ای مجلسی

[ad_1] دستور پخت مرغ حلقه ای مجلسی   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه پیراشکی سیب زمینی +تصویر

[ad_1] دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس   در این مطلب از ایران ناز طرز …

نحوه تهیه غذای فوری خوراک چیلی

[ad_1] دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی   اگر بدنبال دستور تهیه غذاهای فوری هستید …

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر

دستور پخت خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر طرز تهیه خوراک بلدرچین مجلسی بدون فر   …

ترشی پیاز و هویج را به چه طریقی درست کنیم؟

[ad_1] آموزش درست کردن ترشی پیاز و هویج   ترشی یکی از مخلفات سفره است …

طرز تهیه ژله در فرم هندوانه قیفی برای شب یلدا

[ad_1] آموزش تهیه ژله به شکل هندوانه قیفی برای یلدا   استفاده از ژله برای …

نحوه تهیه شکلات هندوانه ای برای شب یلدا

[ad_1] روش درست کردن شکلات هندوانه ای یلدا   به گزارش ایران ناز در این …

نحوه درست کردن دسر هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

[ad_1] آموزش دسر هندوانه دارچینی برای شب یلدا   شب یلدا نزدیک است. با سایت …

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ساده در منزل ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق …

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

[ad_1] یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با …

آموزش درست کردن خوراک آذری

[ad_1] می خواهیم یک خوراک خوشمزه ویژه شام را بیان کنیم همراه ما باشید آموزش درست …

میگو سوخاری به سبک بوشهری و دستور پخت

[ad_1] میگو خواص فراوان دارد در این مطلب آشپزی به شما میگو سوخاری به سبک بوشهری …

آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

[ad_1] با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست …

آموزش درست کردن آش میوه به سبک آذربایجانی

[ad_1] اگر به میوه ها علاقه خاص دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن آش …

چگونه کورن داگ پنیری درست کنیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: شیر ۲۵۰ گرم، آرد ذرت ۲۳۰ گرم، آرد سفید ۱۲۵ گرم، …

آموزش درست کردن ته چین مجلسی

[ad_1] می خواهید در مجالس خودتان یک غذای ویژه درست کنید در این جا به …

چگونه آرد سوخاری درست کنیم

[ad_1] ۱ برای درست کردن آرد سوخاری به نان باگت یا تست مانده نیاز دارید. …

آموزش درست کردن پلو به سبک تایلندی

[ad_1] پلو را به روش های مختلف می توان تهیه کرد با ما باشید با آموزش …

چگونه فاج مارشمالو درست کنید

[ad_1] ۱ مواد لازم: ۱ فنجان کره، ۳ فنجان شکر دانه ریز، ۳/۲ فنجان شیر …

شیوه درست کردن مرغ به سبک یونانی

[ad_1] مرغ را به روش خارجی به شما نحوه درست کردن آن را به شما …

چگونه کتلت مرغ خامه ای بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: سینه مرغ، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، شیر خشک ۲ پیمانه، …

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

[ad_1] یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم …

چگونه در خانه کباب ترکی بپزیم

[ad_1] ۱ مواد لازم: گوشت فیله ی گوساله، فیله ی مرغ، قارچ ۲۰۰ گرم، فلفل …

آموزش درست کردن آش به سبک آبادانی

[ad_1] آش یک غذای پرخاصیت است در این جا به آموزش درست کردن آش به سبک …

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم مرحله ۱ مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی …

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

[ad_1] غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به …

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن

غذای سنتی مجور کدو و دستور پخت آن کدو گیاه پرخاصیت هست که می توانیم …

چگونه کوردن بلو درست کنیم

[ad_1] گام ۱ مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.