دوشنبه , اردیبهشت ۳ ۱۳۹۷
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / کیک و شیرینی / کیک شربتی پسته و مرکبات

کیک شربتی پسته و مرکبات

[ad_1]

به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزباشی: کیک شربتی پسته و مرکبات از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم:

کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
پودر پسته ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا ۱۰۰ گرم
مارمالاد پرتقال ۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
نعناع خشک ۱ قاشق چای خوری
پسته ۲۵ گرم

کیک شربتی پسته و مرکبات

طرز تهیه:

۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد با قطر ۲۰ سانتی متر را با کره چرب کرده و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

۲- در کاسه ای تمیز سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.

۳- در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ و ۱۰۰ گرم شکر را با همزن برقی بزنید، تا کمرنگ و خامه ای شوند.

۴- در حالیکه مواد را با همزن برقی می زنید، به آرامی پودر پسته و آرد سمولینا و بعد کره ی آب کرده، رنده ی پوست لیمو، مارمالاد پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شوند.

۵- سفیده ی زده شده را در ۳ مرحله به آن ها اضافه کنید، تا هوای داخل مواد خارج نشود.

۶-خمیر را در قالب آماده شده بریزید. آن را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا کیک طلایی شود و تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.

۷- در این میان شیره ی لیمو را تهیه کنید. آب لیمو و ۱۵۰ گرم شکر را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۸- وقتی کیک را از فر خارج کردید، فورا با خلال دندان بر روی آن تعدادی حفره ایجاد کنید و شیره را به آرامی روی آن بریزید.

۹- نعناع و پسته ی خرد شده را روی کیک بپاشید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

۱۰- کیک را از قالب خارج کرده، آن را برش دهید و در صورت تمایل با مقداری ماست چکیده میل کنید.

نکات:

۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. کره را روی حرارت پایین آب کرده و کنار بگذارید.

۲- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.

۳- پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.

۴- برگ های نعناع و پسته ها را خرد کنید.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کوکی سمولینا؛ دسری خوش طعم

[ad_1]   آموزش درست کردن کوکی سمولینا    کوکی سمولینا؛ دسر مقوی و خوش طعم …

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)

دستور تهیه کیک سورپرایز(به صورت تصویری)  آموزش آماده کردن کیک سورپرایز   مواد لازم:     …

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه

مرغ سوخاری رژیمی بدون کالری اضافه   روش طبخ و پخت مرغ سوخاری رژیمی در …

چند مهم و کلی برای پخت کیک

چند مهم و کلی برای پخت کیک نکات مهم و اصولی برای پخت کیک دوستان …

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه

دستور تهیه حلوای شیرخوشمزه   آموزش درست کردن حلوای شیر حلوای شیر یکی از خوشمزه …

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم

طرز تهیه کیک وانیلی خوش طعم   کیک های خانگی علاوه بر طعم دلپذیری که …

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه

طرز تهیه کیک گیاهی خوشمزه آموزش طبخ کیک گیاهی خوش مزه در این قسمت از …

آموزش طبخ کیک صبا مجلسی

[ad_1] دستور پخت کیک صبا مجلسی   کیک صبا یک کیک بسیار خوشمزه و مجلسی …

مینی کیک زغال اخته پنیری یک کیک خوش طعم

[ad_1] طرز تهیه مینی کیک زغال اخته پنیری این مینی کیک های خوش طعم و …

طرز تهیه کیک میوه ای ساده و خوش مزه

[ad_1] روش تهیه کیک میوه ای ساده و لذیذ   فراهم کردن یک میان وعده …

کیک گلابی و زنجبیل با یک فنجان چای

[ad_1] کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به …

تارت لقمه‌ای حلوا

[ad_1] احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش …

طرز تهیه «کیک سیب» با روشی جدید

[ad_1] کیک سیب, سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد. آب سیب شیرین, یک …

طرز تهیه گراتن بامیه

[ad_1] گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری …

طرز تهیه کلوچه شیرین

[ad_1] طرز تهیه کلوچه شیرین یکی از جدیدترین و خوشمزه‌ترین کلوچه‌ها به شمار می‌رود. مواد …

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

[ad_1] این کیک بسیار خوشمزه و نرم است. شما می‌توانید آن را با چای و …

طرز تهیه انگشت پیچِ همدانی

[ad_1] انگشت‌پیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار می‌آید. مواد …

کیکی با لایه های شکلات و انبه

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این روزها که …

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: در این …

سه سوته کیک بستنی درست کنید!

[ad_1] کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. پس تا تابستان تمام نشده، …

مافین سیب به سبک آمریکایی ها

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: این رسپی یک نوع …

بیسکویت ماکارون

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: سرو این نوع …

طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی

[ad_1] یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی …

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

[ad_1] به گزارش پنجاه و پنجاه به نقل از وب‌سایت سوران: قبل از اینکه فصل …

بیسکویت رزماری

[ad_1] سبزی های معطر، موادی نا آشنا جهت درست نمودن بیسکویت رزماری به شمار می …

طرز تهیه تارت موز و انبه

[ad_1] آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به …

این کیک فقط با زردآلو می چسبه!

[ad_1] وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین …

موس شکلاتِ فرانسوی

[ad_1] وب‌سایت دست ساز: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته …

بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید

[ad_1] وب‌سایت کافه ترک: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز …

طرز تهیه کیک اسپاگتی

[ad_1] مجله آشپزی مثبت: در این مطلب آشپزی طرز تهیه کیک اسپاگتی را به شما …

دیدگاهتان را بنویسید