قالب وردپرس درنا توس

۲ نوشیدنی برای کم کردن خطر سرطان تخمدان

دانشمندان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقال می تواند خطر ابتلای زنان به سرطان تخمدان را به یک سوم کم کردن دهد.

هلث، دانشمندان دانشگاه «ایست آنجلیا» (East Anglia ) واقع در انگلیس در یک تحقیق که ۳۰ سال بطول انجامید متوجه شدند که مولفه های موجود در چای و میوه های خانواده مرکبالت می تواند از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنند.

سرطان تخمدان به قاتل خاموش مشهور است زیرا این بیماری اغلب در مراحلی تشخیص داده می شود که برای درمان بسیار دیر شده است.

سرطان تخمدان سالانه در انگلیس حدود هفت هزار نفر را مبتلا می کند و بیش از چهار هزار نفر را به کام مرگ می کشاند.

در این تحقیق دانشمندان دانشگاه «ایست آنجلیا» رژیم غذایی ۱۷۱ هزار و ۹۴۰ زن ۲۵ تا ۵۵ ساله را برای بیش از ۳۰ سال مورد بررسی قرار دادند.

این تحقیق نشان داد: خطر ابتلا به تومورهای سرطان تخمدان در زنانی که غذاهای مملو از مولفه های آنتی اکسیدان «فلاونوئید» مصرف می کردند ، کمتر بود.

مولفه های آنتی اکسیدان فلاونوئیدها در چای ، سیب و مرکبات یافت می شود.

این تحقیق که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، نشان داد که مصرف چای خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا ۳۱ درصد کم کردن می دهد و مصرف آب مرکبات به ویژه آب پرتقال این خطر را به یک پنجم (۲۱ درصد) می رساند.

تصور می شود که فلاونیدها با روش های مختلفی مانند تقویت عملکرد رگ های خونی و جلوگیری از التهاب از بدن محافظت می کنند.

منبع:ایرنا

 

مطلب پیشنهادی

آموزش روت Xperia X8 | W8 با نرم افزار x8toolbox

آموزش روت Xperia X8 | W8 با نرم افزار x8toolbox در این نوشته قصد داریم نحوه …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.