قالب وردپرس درنا توس

 روش تهیه لواشک زردآلو خانگی

روش تهیه لواشک زردآلو خانگی

 روش تهیه لواشک زردآلو خانگی

لواشک خانگی زردآلو خوش مزه

مواداولیه:

زردآلو
دوکیلو
نمک مقداری

طرزتهیه:

بنا بر گزارش سایت نایاب نخست برای تهیه لواشک باید زردآلوها را شسته و هسته ی آن را جدا کنید.

بعد با کمی نمک بگذارید که بپزد. وقتی کاملاً پخت آن را از صافی رد کنید تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشید که سوراخ های صافی به اندازه ای باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.

بعد آن را درون سینی که کمی سطح آن را چرب کرده اید پهن کنید. قطر آن باید حداقل یک سانتی متر باشد.

آن را جلوی آفتاب قرار دهید. کمی که روی آن گرفت یک نایلون تمیز روی آن بکشید تا میکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خیال راحت جلوی آفتاب قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و خشک شود.

لینک منبع

قالب وردپرس

مطلب پیشنهادی

کیک گوشت

کیک گوشت کیک گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که مورد علاقه ی خانواده …

دیدگاهتان را بنویسید

Copy Protected by
Chetan's WP-Copyprotect.