آموزش خورش طلا کوله غورابه به سبک گیلانی
یک غذای گیلانی را در این قسمت آشپزی برای شما قرار داده ایم این همان خورش فسنجان است اما به روش محلی همراه ما باشید با آموزش خورش طلا کوله غورابه به سبک گیلانی
آموزش خورش طلا کوله غورابه به سبک گیلانی ، مواد لازم :
نمک و فلفل به اندازه نیاز
پیاز داغ چهار قاشق سوپخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
آبغوره یک پیمانه
گشنیز صد و پنجاهگرم
نعنا صد و پنجاه گرم
گردو سیصد گرم
جعفری خرد شده صد و پنجاه گرم
آب سه لیوان
آرد برنج یک قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت یک کیلو و نیم
آموزش خورش طلا کوله غورابه به سبک گیلانی :
گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی ها (جعفری، نعناع، گشنیز ) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ کنید.
داخل قابلمه گوشت بریزید. مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید.
سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.
آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید.
درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.
اگر گوشت قرمز استفاده می کنید بهتر است بدون استخوان باشد..
امیدواریم این مطلب مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد