آموزش موس شکلاتِ فرانسوی
سایت نایاب: موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته میشود اما تنها به یک دسر شیرین محدود نمیشود و نوعی غذا نیز بشمار میآید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است. از ویژگیهای آن بافت پرهوای آن است.
مواد لازم:
سس شکلات ۱۰ قاشق غذاخوری
خامه یک بسته

طرز تهیه:
۱-خامه را درون مخلوط کن میریزیم و سپس شکلات مایع را به آن اضافه میکنیم. و به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا مخلوط میکنیم.

۲-سپس درون ماگ و یا ظرف دلخواه میریزیم و روی آن را با چیپس شکلات و یا میوه تزئین میکنیم.


امیدواریم این مطلب موردپسند شما عزیزان قرار گرفته باشد