[ad_1]
خرده برنج و لپه را از قبل حدود ۵ تا ۶ ساعت می خیسانیم. سبزی آش را که شامل جعفری، اسفناج و تره می باشد خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم. لپه و خرده برنج و آلو را به سبزی اضافه می کنیم و اب را روی مواد ریخته و قابلمه را روی شعله می گذاریم تا حدود یک ساعت همه مواد بپزند. چند دقیقه پیش از سرو غذا نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می کنیم. می توانید این آش را با نعنا داغ تزئین کرده و با لیمو ترش و نان نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه آش آلو:
- سبزی آش ۱ کیلوگرم
- خرده برنج نیم پیمانه
- فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
- لپه ۱ پیمانه
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- آلو ۱ پیمانه
- آب ۴ تا ۵ لیوان
- طرز تهیه آش آلو:
خرده برنج و لپه را از قبل حدود ۵ تا ۶ ساعت می خیسانیم. سبزی آش را که شامل جعفری، اسفناج و تره می باشد خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم. لپه و خرده برنج و آلو را به سبزی اضافه می کنیم و اب را روی مواد ریخته و قابلمه را روی شعله می گذاریم تا حدود یک ساعت همه مواد بپزند. چند دقیقه پیش از سرو غذا نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می کنیم. می توانید این آش را با نعنا داغ تزئین کرده و با لیمو ترش و نان نوش جان کنید.
The post روش پخت آش آلو ایرانی appeared first on ماتیلدا.
[ad_2]