نایاب

نمونه سوالات امتحانی -تحقیق-پاورپوینت- کتاب pdf

نایاب

نمونه سوالات امتحانی -تحقیق-پاورپوینت- کتاب pdf

[ad_1]

پخت آش آلو

خرده برنج و لپه را از قبل حدود ۵ تا ۶ ساعت می خیسانیم. سبزی آش را که شامل جعفری، اسفناج و تره می باشد خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم. لپه و خرده برنج و آلو را به سبزی اضافه می کنیم و اب را روی مواد ریخته و قابلمه را روی شعله می گذاریم تا حدود یک ساعت همه مواد بپزند. چند دقیقه پیش از سرو غذا نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می کنیم. می توانید این آش را با نعنا داغ تزئین کرده و با لیمو ترش و نان نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه آش آلو:

  1. سبزی آش ۱ کیلوگرم
  2. خرده برنج نیم پیمانه
  3. فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
  4. لپه ۱ پیمانه
  5. نمک ۱ قاشق غذاخوری
  6. آلو ۱ پیمانه
  7. آب ۴ تا ۵ لیوان
  8. طرز تهیه آش آلو:

خرده برنج و لپه را از قبل حدود ۵ تا ۶ ساعت می خیسانیم. سبزی آش را که شامل جعفری، اسفناج و تره می باشد خرد می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم. لپه و خرده برنج و آلو را به سبزی اضافه می کنیم و اب را روی مواد ریخته و قابلمه را روی شعله می گذاریم تا حدود یک ساعت همه مواد بپزند. چند دقیقه پیش از سرو غذا نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می کنیم. می توانید این آش را با نعنا داغ تزئین کرده و با لیمو ترش و نان نوش جان کنید.

The post روش پخت آش آلو ایرانی appeared first on ماتیلدا.

[ad_2]

لینک منبع

قالب وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *